Μεταγραφη στην ΕΠΣ Ξανθης για τον «δικο μας» Μπαμπη Κυρλιδη

Στην καλύτερη ίσως «μεταγραφή» της φετινής περιόδου προχώρησε η ΕΠΣ Ξάνθης, η οποία καλωσόρισε αυτή την εβδομάδα στην «οικογένειά» της, τον «δικό μας» Μπάμπη Κυρλίδη, τον μέχρι πρότινος υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του Πανθρακικού, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη Ειδικού Γραμματέα της ΕΠΣ Ξάνθης.
 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Ξάνθης σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. θα προσληφθεί ως υπάλληλος της ΕΠΣ Ξάνθης ο κ. Χαράλαμπος Κυρλίδης, ο οποίος θα ασκεί τα καθήκοντα του Ειδικού Γραμματέα. Ο κ. Κυρλίδης διετέλεσε στο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας, της Skoda Xanthi ΠΑΕ και μέχρι πρότινος της ΠΑΕ Πανθρακικός».
 
Γνωρίζοντας τον Μπάμπη, την αφοσίωση του και την αγάπη του για την ομάδα της πόλης μας, αλλά και την δουλειά που έχει καταβάλει όντας μέλος της οικογένειας του Πανθρακικού, μπορούμε να κάνουμε σίγουρα λόγω για ένα μεγάλο «πλήγμα» για την ομάδα.
 
Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα του θέση, ευχόμενοι στον αντικαταστάτη του να καταφέρει να φανεί αντάξιος των όσων ο προκάτοχός του κατάφερε να δημιουργήσει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.