Η Πολιτιστικη Κινηση ν.Ροδοπης παρουσιαζει τις «Τεμαχισμενες αληθειες»

Το διάστημα 26 έως 29 Μαΐου στο Στέκι της Πολιτιστικής

Η παράσταση «Τεμαχισμένες αλήθειες» ανεβαίνει το τετραήμερο 26 έως 29 Μαΐου στην θεατρική σκηνή της Πολιτιστικής Κίνησης ν.Ροδόπης.
 
Ένα έργο, «συνονθύλευμα» κειμένων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων από το θέατρο, δημοσιογραφικά άρθρα εφημερίδων αλλά και προσωπικές διηγήσεις που συγκέντρωσε και διαμόρφωσε ο Χρίστος Γρόζος, με την σκηνοθετική επιμέλεια του Κεβόρκ Μελκονιάν, που έχει την οργάνωση της παράστασης και την συμμετοχή πλειάδας συμπολιτών μας, ερασιτεχνών ηθοποιών, όπως οι κ.κ. Ιωάννα Κάζη, Κεβόρκ Μελκονιάν, Λίτσα Κυριαζίδου, Ζωή Τίλιου, Εύη Κωνσταντίνου, Δημήτρης Κωνσταντίνου, Αντιόπη Φωτιάδου, Γιώργος Μπακιρτζής και Δημήτρης Καμουτζής.
 
Με τη συμμετοχή επίσης των κ.κ. Σπυρέτας Οικονομίδου και Νόνας Μιχαλούδη στην εκφώνηση και του κ. Κυριάκου Οικονομίδη στα φώτα και τον ήχο.
 
Μία παράσταση που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, το οποίο μαγειρεύεται και σερβίρεται επί τόπου και η οποία χιουμοριστικά, καυστικά, αλλά και συγκινητικά, αναφέρεται σε μια σειρά από θέματα που αγγίζουν τον σύγχρονο Έλληνα, τα οποία ωστόσο εκείνος διστάζει να τα αγγίξει και βολεύεται όταν τα προσπερνά.
 
«Οι Μνήμες μας, η Ιστορία μας, ό,τι αναπολούμε, η χαμένη αθωότητα, η έλλειψη σκοπών και αξιών, ο έρωτας, η βία και η χαμένη ευκαιρία δημιουργούν τις αλήθειες του καθενός μας στις διαφορετικές ζωές μας και λειτουργούν ως τεμάχια ενός παζλ, που, όταν τα ενώσεις μεταξύ τους, αποκαλύπτεται η προσπάθεια του έργου μας» αναφέρεται στην περίληψη του έργου στο πρόγραμμα της Πολιτιστικής Κίνησης ν.Ροδόπης. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.