Διακοσμηστε το χωρο σας με προιοντα “DesignIsThis”

Έργα τέχνης που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το προχωρήμενο design τους, αλλά και την υψηλή χρηστική τους αξία.

Μοντέρνα φωτιστικά και σύγχρονοι καλόγεροι υψηλής αισθητικής μετατρέπουν το σαλόνι σας σε ένα εντυπωσιακό χώρο που θα θαυμάζουν όλοι οι επισκέπτες σας.
Το φωτιστικό όροφής Membrane της βρετανικής εταιρείας Innermost ξεχωρίζει για το πρωτοποριακό design και το βιομηχανικό σχεδιασμό του. Είναι ένα μοναδικό φουτουριστικό φωτιστικό φτιαγμένο από φυσητό γυαλί σε γκρι απόχρωση  και μοιάζει να έχει στερεοποιηθεί στιγμιαία και να έχει ενσωματώσει τρεις λαμπτήρες στα τοιχώματά του.

 
To Beads Penta είναι ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό φωτιστικό στο οποίο αποτυπώθηκε το πάθος του καλλιτέχνη για την τέχνη του κοσμήματος και συνδυάστηκε με την μηχανική και την τεχνολογία που επιστρατεύει το σύγχρονο design. Πολλές μικρές σφαίρες ενώθηκαν σχηματίζοντας ένα φωτιστικό μοριακής δομής ενώ το φως και οι αλλεπάλληλες αντανακλάσεις του στις κοίλες επιφάνειες δημιουργούν ένα αληθινό υπερθέαμα.

 
Πέρα από τα εντυπωσιακά φωτιστικά ξεχωρίσαμε ακόμα μία κατηγορία προϊόντων που μπορεί να δώσειχρώμα και στυλ στον χώρο σας, τους καλόγερους.

Η OrderValet της DesignHouseStockholm είναι ένα σύγχρονο σχεδιαστικά προϊόν που παραπέμπει σε αφαιρετικό γλυπτό. Ταιριάζει σε κάθε χώρο και έρχεται να ικανοποιήσει μία καθημερινή μας ανάγκη, το κρέμασμα των ρούχων μας. Το σχέδιο της είναι μία συνεχόμενη γραμμή η οποία περιπλέκεται δημιουργώντας καμπύλες κατάλληλες για να φιλοξενήσουν κάθε ρούχο ενώ ταυτόχρονα παρέχει και ευθεία κατάλληλη για να κρεμάσετε ακόμη και τα σιδερωμένα παντελόνια σας.

 
Για το τέλος αφήσαμε τον καλόγερο Match Box, ένα σχέδιο το οποίο συνδυάζει απλότητα και πρακτικότητα.  Είναι κατασκευασμένος από ατσάλι, με κομμάτια κομμένα με laser και διπλωμένα ώστε να σχηματίζουν κρεμάστρες. Η εταιρεία miniforms χρησιμοποιεί υλικάπιστοποιημένης προέλευσης, ανακυκλώσιμα που είναι όλα διαλεγμένα με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και τρόπου επεξεργασίας με σεβασμό προς το περιβάλλον.


 
Όλα τα παραπάνω προϊόντα καθώς και δεκάδες ακόμα αντικείμενα υψηλής αισθητικής μπορείτε να τα ανακαλύψετε στο DesignIsThis. Σχέδια που ξεκινούν από το απόλυτο minimal βιομηχανικό design και φτάνουν μέχρι το εκκεντρικό πολυποίκιλτο barok σε μοναδικές τιμές και σε εξαιρετική ποιότητα.  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.