«Ο Λυκος και τα 3 γουρουνακια» εριξε την Κομοτηνη (+Gallery)

Ενθουσίασε τα παιδιά της Κομοτηνής η πρωτότυπη παράσταση από την ομάδα κουκλοθεάτρου Jinx που φιλοξένησε το Καφενείο Αλλόκοτο

Την πρωτότυπη διασκευή του κλασσικού παραμυθιού «Ο Λύκος και τα 3 γουρουνάκια» παρακολούθησαν τα μικρά αλλά και τα μεγάλα «παιδιά» της Κομοτηνής, την Τρίτη 2 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα στο Καφενείο «Αλλόκοτο».

Η κ. Ντόμινι Λυμπέρη αλλά και η ομάδα κουκλοθεάτρου Jinx παρουσίασαν την μεταφορά του κλασσικού και αγαπημένου παραμυθιού σε μία θεατρική παράσταση με μαριονέτες, όπου οι κουκλοπαίχτες δεν είναι κρυμμένοι πίσω από τα σκηνικά αλλά συμμετέχουν διαδραστικά στην εκτέλεση της παράστασης, γεγονός που συμβάλλει στο να είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και αγαπητό σε πολύ μικρές ηλικίες.

Ήταν μια εξαιρετική παράσταση κουκλοθέατρου, με μαριονέτες, για μικρούς και μεγάλους ειδικά διαμορφωμένη τόσο ως προς το σενάριο όσο και ως προς τις μαριονέτες, ώστε να μην τρομάζει τα παιδιά, αλλά και να είναι αρκετά αστείο ώστε να το παρακολουθήσουν και οι γονείς, με τον κακό λύκο να μην φοβίζει, αλλά να θέλει να γίνει σταρ του Hollywood και να κάνει διαρκώς γκάφες κυνηγώντας το γουρουνάκια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.