Πεντε «Αλλοκοτα» χρονια και συνεχιζει…

Τους φίλους του για πέντε χρόνια στήριξης και αγάπης ευχαρίστησε το καφενείο που ξεκίνησε από μια… διαφορετική ιδέα

Πέντε χρόνια από τότε που άνοιξε τις πόρτες του έκλεισε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου το καφενείο Αλλόκοτο, και το γιόρτασε με ένα διαφορετικό αλλά και -όπως ήταν φυσικό- αλλόκοτο τρόπο, με ένα surf party… επίγειο.

 
Πάνε λοιπόν πέντε χρόνια που η ιδέα για ένα καφενείο, με διακόσμηση που βασίζεται σε υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν, πήρε σάρκα και οστά σε ένα σημείο, το οποίο μένει δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα.
 
Και μπορεί η διακόσμηση, που βασίζεται σε σωλήνες, μπουκάλια κρασιού, πλαστικά ποτήρια, κηροπήγια με μανταλάκια μέχρι και λαμπάκια από χριστουγεννιάτικο δέντρο, να είναι κάπως «αλλόκοτη», όμως η ψυχή και η κινητήριος δύναμη όλης αυτής της προσπάθειας δεν είναι άλλη από την Ασσούντα Πετρίδου, η οποία συνεχίζει να χαράσσει ένα δρόμο πέρα από τα πεπατημένα, άγνωστο προς πού, αλλά σίγουρα σε ανοδική τροχιά.
 

Και διαφορετική ήταν σίγουρα η κατεύθυνση την Πέμπτη, με ένα surf gig από τους «Instrumentals», και ένα πάρτυ το οποίο κράτησε μέχρι αργά, ή μέχρι νωρίς, ανάλογα πως το κοιτάτε!
 
Χρόνια πολλά λοιπόν, και καλή αντάμωση στα δεκάχρονα!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.