Α.Ε. Κομοτηνης – Α.Σ.Δημοκριτειο 76-36 (+Gallery)

Ρεπορτάζ, φωτογραφίες, δηλώσεις απο τον τελικό του τουρνουά μπάσκετ «Γιάννης Καρυώτης» μεταξύ της Α.Ε. Κομοτηνής και του Α.Σ. Δημοκρίτειο.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το μπάσκετ της Κομοτηνής τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου Γιάννη Καρυώτη και διεξήχθη το δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά στη μνήμη του εκλιπόντος.
Νικήτρια ήταν η διοργανώτρια Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, που επικράτησε του Αίαντα Κομοτηνής στον ημιτελικό και της νεοσύστατης ομάδας του Δημοκριτείου στον τελικό, αφιερώνοντας αυτήν την άτυπη πρωτιά στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιάννη.
Ο κόσμος της Κομοτηνής τίμησε και αυτός με την δυναμική παρουσία του στις αναμετρήσεις του τουρνουά την μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της Α.Ε. Κομοτηνής.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η Α.Ε. Κομοτηνής απέδειξε πως βρίσκεται σε καλή τροχιά ενόψει των επόμενων φιλικών αναμετρήσεων ενώ την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας έκανε ο Κίμωνας Λεχούδης, η απόκτηση του οποίου επισημοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Έτσι λοιπόν οι παίχτες του Σωτήρη Κοκκινόπουλου έδειξαν καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση και κατέκτησαν την πρωτιά στο τουρνουά, αλλά κυρίως έδειξαν καλά στοιχεία.
Ο έτερος εκπρόσωπος της πόλης μας στις Εθνικές κατηγορίες, ο ΓΑΣ γνώρισε δύο ήττες στο τουρνουά, δείχνοντας πως βρίσκεται ακόμα σε φάση αναζήτησης αγωνιστικής ταυτότητας, κάτι που  αναμένεται να γίνει μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας του Νεοκλή Λεμονίδη
Αίας και Δημοκρίτειο, έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία, αφήνοντας υποσχέσεις για καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Α.Ε Κομοτηνής , για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης και τους ανθρώπους του ΓΑΣ, του Αίαντα και του Δημοκριτείου, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση και την μνήμη του Γιάννη..
Ημιτελικά:
Α.Ε. Κομοτηνής – Αίας Κομοτηνής 83-44
Δημοκρίτειο – ΓΑΣ Κομοτηνή 62-49
Τελική Φάση:
Μικρός τελικός : ΓΑΣ Κομοτηνή – Αίας 46-57
Μεγάλος τελικός : Α.Ε. Κομοτηνής- Δημοκρίτειο 76-36
Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα  απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.