Ραδιομαραθωνιος Αγαπης για τον 6χρονο Χρηστο – Γεωργιο Θεοδωριδη

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, τα ραδιόφωνα της Ροδόπης εκπέμπουν από κοινού - Στόχος η συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την μετάβαση του 6χρονου συμπολίτη μας στη Ρωσία

Τα ΜΜΕ της Ροδόπης ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, τα ραδιόφωνα όλης της Ροδόπης, συντονίζουν τους δέκτες τους, σε ένα κοινό 5ωρο ραδιοφωνικό πρόγραμμα, 9:00 με 14:00, με στόχο την συγκέντρωση του χρηματικού ποσού που χρειάζεται ο μικρός συμπολίτης μας, Χρήστος – Γεώργιος Θεοδωρίδης για να του χορηγηθεί συγκεκριμένη και πολυδάπανη φαρμακευτική αγωγή.
 
Ο Ραδιομαραθώνιος θα διεξαχθεί στα στούντιο της ΕΡΑ Κομοτηνής και θα εκπέμψει ταυτόχρονα μέσω όλων των ραδιοφωνικών σταθμών της Ροδόπης, ενώ στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής θα στηθεί στούντιο εξωτερικών μεταδόσεων, όπου θα υπάρχει και κουμπαράς για όποιον συμπολίτη μας ενδεχομένως θέλει να προσφέρει.
 
Ο 6χρονος Χρήστος – Γεώργιος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει εντός του προσεχούς Νοεμβρίου, εάν και εφόσον συγκεντρωθεί το ποσό των 20.000 ευρώ που απαιτείται, να μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη όπου και θα υποβληθεί σε εξειδικευμένη φαρμακευτική αγωγή.
 
Μετά από αξιολόγηση από τη Δευτεροβάθμια Υγειονομική Επιτροπή του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας, προκύπτει ότι το παιδί έχει επιληπτική εγκεφαλοπάθεια με ποσοστό αναπηρίας 70%, ψυχοκινητική καθυστέρηση με ποσοστό αναπηρίας 60%, σπαστική τετραπάρεση με ποσοστό αναπηρίας 67%, βαριά νοητική υστέρηση με δείκτη νοημοσύνης κάτω του 20 με ποσοστό αναπηρίας 80%, ποσοστό κινητικής αναπηρίας κάτω άκρων 67%.
 
Ο αριθμός λογαριασμού για να καταθέσει όποιος επιθυμεί τη δική του οικονομική βοήθεια είναι: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογ. 5353-060327-546. IBAN GR 9101723530005353060327546

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.