Ελαφρυς… ο πυρετος του Τζοκερ στην Κομοτηνη

Παρόλο που το ενδιαφέρον μεγαλώνει όσο αυξάνεται το τζακ ποτ «συγκρατημένοι» είναι οι Κομοτηναίοι

13,5 εκ. ευρώ θα μοιράσει σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου το Τζόκερ, το νέο τζακ ποτ του οποίου από την Κυριακή έχει ανεβάσει σε δυσθεώρητα, αν και όχι πρωτοφανή, ύψη το ποσό που θα μοιραστεί.
 
Και ενώ το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα υψηλό, μιας που σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΠΑΠ για τις στήλες που κατατέθηκαν στα πρακτορεία της χώρας, το τελευταίο 3ήμερο, στις δύο τελευταίες κληρώσεις δηλαδή, στο… κυνήγι του τζακ ποτ έπεσαν πάνω από 17εκ.ευρώ. Πιο συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη συμπληρώθηκαν 15.477.301 στήλες και παίχτηκαν 7.738.650 ευρώ. Για την τελευταία κλήρωση συμπληρώθηκαν 19.510.768 στήλες και το ποντάρισμα έφτασε τα 9.755.384 ευρώ.
 
Όμως ο πυρετός του Τζόκερ, τουλάχιστον στην Κομοτηνή, δεν φτάνει, σύμφωνα με ιδιοκτήτες πρακτορείων του ΟΠΑΠ, τη φρενίτιδα που παρουσιάζεται γενικώς.
Όπως σημειώνει ο κ. Γιάννης Χονδρόπουλος, στο πρακτορείο του οποίου πρόσφατα παίχτηκε ένα δελτίο που κέρδισε  91.000 ευρώ, παρόλο που το ενδιαφέρον αυξάνεται σταθερά με τα τζακ ποτ, και αυξάνονται τόσο οι παίχτες όσο και οι στήλες, η αύξηση αυτή δεν είναι εκρηκτική.
 
Άλλωστε η κρίση δεν έχει αφήσει πολλούς με χρήματα για να ποντάρουν μαζικά, και έτσι ενώ αρκετοί που δεν έπαιζαν θα ρίξουν δελτία, αυτά πολλές φορές είναι χαμηλού κόστους, ενώ και οι σταθεροί παίχτες δεν αυξάνουν σημαντικά τα ποσά τους.
 
Παρόλα αυτά η προοπτική για μια καλύτερη ζωή, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες μέρες, αποτελεί εφαλτήριο για πολλούς να μπουν μέσα στο πρακτορείο και να παίζουν ένα δελτίο, κοστολογώντας ανάλογα με τις δυνατότητες τους την ελπίδα που κρύβεται μέσα στο μαγικό χαρτάκι το οποίο θα κρύψουν στην τσέπη τους και θα βγάλουν το βράδυ της Πέμπτης ή το πρωί της Παρασκευής, αισθανόμενοι για μια στιγμή πριν επιστρέψουν στην σκληρή πραγματικότητα ότι η ζωή τους μπορεί να αλλάξει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.