Ο Δ. Χαριτου για την αποχωρηση Ι. Αχμετ απο τη συσκεψη στο ΥΠΑΑΤ

«Με τέτοιες παραστάσεις αντιπολιτευτικής τακτικής πιστεύει ότι μπορεί να γίνει αρεστός στην ηγεσία της ΝΔ;»

Την πρόσφατη αποχώρηση του κ. Ιλχάν Αχμέτ από σύσκεψη που συγκλήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από τον κ. Αποστόλου για θέματα αρμοδιότητάς του που αφορούν την περιφέρεια ΑΜΘ, σχολίασε σε δηλώσεις του ο κ. Δημήτρης Χαρίτου, μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.
 
«Τα όσα επικαλέστηκε ο βουλευτής του Ποταμιού για την αποχώρησή του από τη σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ, όπως “για το θλιβερό προνόμιο της πιο φτωχής περιοχής, τα προβλήματα της καπνοκαλλιέργειας ,τον ΕΛΓΑ και άλλα….” υπήρχαν προφανώς και πριν από 15 ημέρες, όταν ο ίδιος βουλευτής ζήτησε ,επισκέφτηκε το ΥΠΑΑΤ, συνομίλησε και φωτογραφιζόταν με τον υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης, Β. Αποστόλου» σημείωσε ο κ. Χαρίτου για να διερωτηθεί «Τι άλλαξε τόσο πολύ μέσα σε λίγες μόνο ημέρες για να επιδοθεί σε μια τέτοιου είδους επικοινωνιακού τύπου παράσταση αποχώρησης; Από μια σύσκεψη μάλιστα που ζητήθηκε από το νέο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και κλήθηκαν να συμμετάσχουν όλοι οι βουλευτές της Περιφέρειας!»
 
«Προφανώς αν κάτι μεσολάβησε» συνέχισε ο ίδιος «ήταν η επίσκεψη του πρωθυπουργού της χώρας στη Θράκη. Τα μηνύματα που έστειλε σε πολλές κατευθύνσεις. Οι αναφορές για την αρμονική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων, χωρίς διαχωρισμούς και διαιρέσεις. Η ουσιαστική συζήτηση με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς για τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής. Η εξαγγελία-μεταξύ άλλων- για τη δυνατότητα πρόσβασης, μέσω των δορυφορικών κεραιών, στην ελληνική πραγματικότητα των συμπολιτών της μειονότητας, πράγμα για το οποίο έδειξε τη δυσφορία του ο κ. Ιλχάν».
 
«Αλήθεια, τόσο πολύ ενοχλήθηκε από τον θετικό αντίκτυπο που είχε η επίσκεψη του πρωθυπουργού σε όλους τους πολίτες της περιοχής, ο κ.Ιλχάν, ώστε κατέφυγε σε τόσο αλλοπρόσαλλες και καθόλου αθώες κινήσεις;
Με τέτοιες παραστάσεις αντιπολιτευτικής τακτικής πιστεύει ότι μπορεί να γίνει αρεστός στην ηγεσία της ΝΔ;» διερωτήθηκε με νόημα κλείνοντας ο κ. Χαρίτου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.