Ραδιοφωνικη, και οχι μονο, καλημερα απο τους μαθητες και της μαθητριες του 2ου Νηπιαγωγειου Κομοτηνης

Μαθητές, δάσκαλοι και βοηθητικό προσωπικό ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις μας και τραγούδησαν ζωντανά για τους ακροατές του «Ράδιο Παρατηρητής»

Το ωραιότερο ποδαρικό, για τον τελευταίο μήνα του 2016, μας έκαναν χθες 50 περίπου μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής.
 

Οι μικροί μαθητές και οι μικρές μαθήτριες του σχολείου, αψήφησαν το κρύο, έβαλαν τα σκουφάκια τους – που ομολογουμένως έκλεψαν τις εντυπώσεις – και επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας του «Παρατηρητής της Θράκης», του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» και της εταιρείας γραφικών τεχνών «Επικοινωνία Α.Ε.» και ενημερώθηκαν για όλα τα στάδια της δημιουργίας μίας εφημερίδας, ενός εντύπου γενικότερα, ενώ «βγήκαν» και στον αέρα του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» τραγουδώντας αποκλειστικά για τους ακροατές του, το «Καλημέρα, τι κάνεις», του Σταμάτη Σπανουδάκη, χαρίζοντάς μας την ωραιότερη καλημέρα.
 

Η επίσκεψη των μικρών συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Φιλαναγνωσίας που υλοποιείται στο σχολείο και έγινε πραγματικότητα χάρη στην πολύτιμη συμβολή της προϊσταμένης κ.Σουλτάνας Τσιγγίδου, των νηπιαγωγών του σχολείου κ.κ. Αλεξάνδρας Χαραλαμποπούλου, Ξανθής Καλτσίδου και Πηνελόπης Γκαμπέτα, του ειδικού βοηθητικού προσωπικού, ήτοι των κ.κ. Νικολέτας Γκαράκη και Χρυσής Ντούμπα καθώς και της σχολικής νοσηλεύτριας κ. Κωνσταντινίας Σαραντίδου, που συνόδεψαν τα παιδιά.
 

Εμείς να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ το σύνολο της οικογένειας του 2ου Νηπιαγωγείου για την επίσκεψή τους, ευχόμενοι, με το ποδαρικό που μας έκαναν, οι εγκαταστάσεις του «ΠτΘ» να είναι πάντα γεμάτες από τις υπέροχες παιδικές φωνές των μικρών συμπολιτών μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.