Πληθαινουν οι συμμετοχες στο Run Santa… Run της Κομοτηνης

Κόκκινα καπέλα στους συμμετέχοντες στο πρώτο αγιοβασιλιάτικο αγώνα δρόμου, που λαμβάνει χώρα σήμερα, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή, και θα καταλήξει στην Κεντρική πλατεία της Κομοτηνής όπου θα ανάψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ξεκίνησαν να μοιράζουν οι εθελοντές του αγώνα την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου. 

Με αυτό τον τρόπο έβαλαν τους συμμετέχοντες στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, ενώ προσέλκυαν και επιπλέον συμμετέχοντες που ήρθαν να προστεθούν στον ήδη μεγάλό αριθμό ομάδων, συλλόγων αλλά και απλών πολιτών που θα τρέξουν στο αγώνα φιλανθρωπίας. 

Οι συμμετέχοντες για να λάβουν το σκούφο παρέδωσαν ένα μπουκάλι ελαιόλαδο, και θα τρέξουν ή θα περπατήσουν περίπου 2 χλμ στο κέντρο της πόλης, για να ανακαλύψουν γιατί τρέχει ο Αϊ Βασίλης. 

H αφετηρία είναι η Τσανάκλειος Σχολή (Παλιά Πρυτανεία) στις 17.30 και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, ενώ για τους «ξεχασιάριδες», το σταντ θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία μέχρι σχεδόν την τελευταία στιγμή, 12:00 με 16:00. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.