Διχως «φονικο» αλλα με πολυ κεφι και ωραιες μουσικες το party του «Ραδιο Παρατηρητης 94fm»

Εν είδει «χριστουγεννιάτικου αποχαιρετισμού» νέοι και παλαιότεροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και φανατικοί ακροατές γιορτάσαμε στο «Καφωδείον»

Η μεγάλη οικογένεια του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» φέτος αυξήθηκε κατά πολύ, καθώς η ολοκλήρωση του νέου του προγράμματος, προσέθεσε σε αυτή περισσότερα από 25 νέα μέλη.

Το φετινό ραδιοφωνικό του πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερες από 20 νέες αλλά και «κλασικές» πλέον εκπομπές, και περισσότερους από 35 νέους και παλαιότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Όλοι αυτοί, τα νέα μέλη της ραδιοφωνικής μας «οικογένειας» και αρκετοί εκ των παλαιότερων έδωσαν το «παρών» στο ραδιο(φονικό) πάρτυ που διοργανώσαμε στο Καφέ – Μπαρ «Καφωδείον» το βράδυ της Τετάρτης.

Μαζί με την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της πόλης, αλλά και τα 30χρονα της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής που βρέθηκε στο πλευρό μας, γιορτάσαμε λοιπόν το, ήδη στα ερτζιανά της Ροδόπης αλλά και σε όλον τον κόσμο μέσω του www.radioparatiritis.gr-  πρόγραμμά μας, σε μία βραδιά που τα είχε όλα, κέφι, χορό, τραγούδι,  mannequin challenge και κυρίως τις αγαπημένες μουσικές επιλογές δια χειρός των ραδιοφωνικών μας παραγωγών.

Μία γιορτή του ραδιοφώνου μας, φτιαγμένη από εμάς για όλους εσάς…, σαν σε κάθε εκπομπή, που απλά μεταφέρθηκε στον φιλόξενο χώρο του «Καφωδείον» που μας υποδέχτηκε.

Μια γιορτή, εν είδη «χριστουγεννιάτικων ευχών» για τις μέρες που ακολουθούν και κατά τις οποίες μερίδα των εκπομπών θα σταματήσουν για ολιγοήμερες διακοπές των μελών της οικογένειας του «Ράδιο Παρατηρητή» που προέρχονται εκτός των ορίων της Ροδόπης, επανερχόμενοι όμως δυναμικά εν συνόλω για ένα ακόμα πιο γεμάτο και όμορφο ωραίες μουσικές και πολύτιμες ραδιοφωνικές στιγμές, 2017!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.