Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Office Christmas Party» και «90 χρόνια ΠΑΟΚ» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Η εισαγωγή δύο νέων ταινιών συμπληρώνει το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας στα Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για την κωμωδία των Χριστουγέννων «Office Christmas Party» με τους Τζέισον Μπέιτμαν, Τζένιφερ Άνιστον, Ολίβια Μαν και Κέιτ ΜακΚίνον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, καθώς και το ντοκιμαντέρ «90 χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον», που αποτυπώνει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία της ομάδας μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, συνεχίζουν και αυτή την εβδομάδα οι προβολές της ελληνικής κωμωδίας του Αντώνη Σωτηρόπουλου «Bachelor», ενώ η δραματική ταινία «Σύμμαχοι» με τους Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ εξακολουθεί να μας ταξιδεύει στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην ίδια κατηγορία βρίσκουμε και το «Lion» με τους Νικόλ Κίντμαν και Ντεβ Πατέλ να συγκινούν, ενώ η συνέχεια των blockbuster ταινιών «Underworld με τίτλο «η αιματοχυσία» επανέρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής  για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Office Christmas Party

Όταν η επικεφαλής μιας εταιρείας αποφασίζει να κλείσει το τμήμα του αδελφού της, εκείνος πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τους συναδέλφους του για να εντυπωσιάσουν έναν υποψήφιο πελάτη και να κλείσουν μια μεγάλη συμφωνία, που μπορεί να σώσει τις δουλειές τους. Τι αποφασίζουν να κάνουν για να τον εντυπωσιάσουν; Να διοργανώσουν ένα επικό πάρτι για τα Χριστούγεννα! Φυσικά, το πάρτι γρήγορα ξεφεύγει κάθε ελέγχου και οι παριστάμενοι γίνονται μάρτυρες μιας ξεκαρδιστικής καταστροφής. 

90 χρόνια ΠΑΟΚ – Νοσταλγώντας το μέλλον

Με την ευκαιρία των 90 χρόνων ίδρυσης του ΠΑΟΚ, οι μεγάλοι σταθμοί της ομάδας, η χαμένη πατρίδα και ο ξεριζωμός, το ιστορικό και κοινωνικό φόντο ξετυλίγονται στο φακό σαν ένα ζωντανό κινηματογραφικό ημερολόγιο, μέσα από τις εξομολογήσεις παλαίμαχων και νέων ποδοσφαιριστών, προπονητών, παραγόντων και πιστών φίλων του ΠΑΟΚ, όπως οι Νότης Τσίντογλου, Γιώργος Κούδας, Κλάους, Ιβάν Σαββίδης, Ευκλείδης Τσακαλώτος κ.α. Από το γήπεδο της Τούμπας στον Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ του Ντίσελντορφ, από την Κωνσταντινούπολη στη Λισαβόνα, η κάμερα αποτυπώνει την ιστορία μιας ομάδας που γράφεται αδιάλειπτα στις κερκίδες, το γήπεδο, τους δρόμους των ταξιδιών της και τις αναμετρήσεις με τους μεγάλους της αντιπάλους, αλλά πρωτίστως με τον εαυτό της. 

Bachelor

Ένα «λάθος» της νύφης φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής και έναν εκρηκτικό πεθερό. Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα. Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει ταγκό με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν` ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας. 

Underworld: Αιματοχυσία

Η Σελέν έχει ανοίξει δύο μέτωπα και προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις καταιγιστικές επιθέσεις. Η πιο άμεση προέρχεται από τη φυλή των λυκανθρώπων, που έχουν πια βρει τον υπέρτατο ηγέτη στο πρόσωπο του Μάριους, ο οποίος έχει μπολιάσει με φανατισμό και μίσος τους σαρκοβόρους ακολούθους του. Η δεύτερη και πιο ύπουλη έρχεται από μια άλλη φατρία βρικολάκων που την έχουν προδώσει. Μοναδικοί της σύμμαχοι είναι ο Ντέιβιντ και ο πατέρας του, ο Τόμας. Η Σελέν θα πρέπει να βάλει ένα τέλος στην αιώνια διαμάχη μεταξύ λυκανθρώπων και βρικολάκων, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να κάνει την υπέρτατη θυσία. 

Lion

Στη βόρεια Ινδία, ο πεντάχρονος Σαρού μπαίνει στο λάθος τρένο και ταξιδεύει τρομοκρατημένος και μόνος χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, στη χαοτική Καλκούτα. Εκεί γίνεται ένα από τα ημι-άγρια παιδιά του δρόμου και σαν από θαύμα καταφέρνει να επιβιώσει από πολλούς κινδύνους, καταλήγοντας σε ένα ορφανοτροφείο. Τελικά, ο Σαρού υιοθετείται από ένα ζευγάρι Αυστραλών, οι οποίοι τον μεγαλώνουν με αγάπη. Ο Σαρού, όμως, δεν μπορεί να αφήσει πίσω του το παρελθόν, και αποφασίζει να εντοπίσει το παλιό του σπίτι και μαζί του την οικογένειά του. 

Σύμμαχοι

Κατά τη διάρκεια του Β` Παγκοσμίου Πολέμου, το 1942, στην Καζαμπλάνκα, ο Μαξ Βάταν, ένας βρετανός πληροφοριοδότης, γνωρίζεται με τη Μαριάν Μποσεζούρ, μια γαλλίδα αντιστασιακή. Οι δυο τους θα ερωτευτούν κατά τη διάρκεια μιας αποστολής δολοφονίας και όταν ξανασυναντηθούν έπειτα από καιρό στο Λονδίνο, ο έρωτάς τους θα αναζωπυρωθεί. Οι αμφιβολίες όμως του Μαξ για την Μαριάν θα τον οδηγήσουν στο να προχωρήσει σε έρευνα για να μάθει ποια ακριβώς είναι. 

Μόνο Σάββατο και Κυριακή

Τρεχάτε ποδαράκια μου

Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο μπιγκλ, θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένεια του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά! Καθώς δεν μπορούν να πάρουν τον αγαπημένο τους Όζι μαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συμβιβάζεται με την αμέσως καλύτερη επιλογή, μια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Μπλε Ρυάκι. 

Το κυνήγι των χαμένων βελανιδιών

Ο Φράνκι, ένας κουλ σκίουρος με μοναδική αίσθηση του στυλ, αποφυλακίζεται από τον ζωολογικό κήπο και μαθαίνει πως το δάσος στο οποίο μεγάλωσε, βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο. Μια εταιρεία κατακλέβει τους καρπούς, με μοχθηρούς σκοπούς, και ο Φράνκι είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά αυτό σημαίνει πως ρισκάρει να χάσει την αγάπη της ζωής του. Ο καλός του φίλος, Κόντι, θα του υπενθυμίσει: αν δεν πάρει πίσω τους κλεμμένους καρπούς, οι ζωές όλων τους βρίσκονται σε κίνδυνο. 

Οι ευχούληδες

Η Πόπι, η αισιόδοξη αρχηγός των Ευχούληδων, και ο διαμετρικά αντίθετός της χαρακτήρας, ο Μπραντς, θα πρέπει να επιβιβαστούν σε μια περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει μακριά από το μοναδικό κόσμο που γνώριζαν μέχρι σήμερα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.