Ξεκινα σημερα το τριημερο παρτι του «Φαλακρο Grand Opening»

Με ένα μεγάλο τριήμερο πάρτι ανοίγει σήμερα τις «πόρτες του» ο δημοφιλής προορισμός για τους φίλους των χειμερινών σπορ και τους λάτρεις του βουνού, το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού. «Φαλακρό Grand Opening» λοιπόν από σήμερα έως και την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, το χιονοδρομικό κέντρο της Δράμας γίνεται το κέντρο της Βορείου Ελλάδας με πολλές  εκπλήξεις, μουσικές, χρώματα, δράσεις, για όλες τις ηλικίες.
 
Η στιγμή που περίμεναν πολλοί, η στιγμή «να γιορτάσουμε τη νέα σελίδα της ιστορίας του Φαλακρού όρους», όπως δήλωσε στην πρόσκλησή του ο εμπνευστής της διοργάνωσης, αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης.
 
Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του εορταστικού τριημέρου περιλαμβάνονται πληθώρα δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορία, ορειβασία, αναρρίχηση, ορειβατικό σκι, σκι, τοξοβολία, τρέξιμο βουνού, ορεινό ποδήλατο, αλεξίπτωτο πλαγιάς, ενημερωτικές εκδηλώσεις  και φυσικά ψυχαγωγικές από συναυλίες με γνωστά συγκροτήματα και καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής όπως οι REC, Dj party με το μοναδικό Θέμη Γεωργαντά και φυσικά Winter Color Festival που θα σημάνει και την λήξη της διοργάνωσης.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.