Απαντηση του συντονιστη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδοπης στις «αιχμες» Ι. Αχμετ

«Θα έπρεπε να εξηγήσει ο βουλευτής, αν το Ποτάμι στηρίζει τις προσπάθειες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε ένα δύσκολο δημοσιονομικό περιβάλλον αντί να «πυροβολεί» και να πετά την μπάλα στην εξέδρα»

Το «γάντι» σήκωσε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελλίων μετά τις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ στις οποίες μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «η συνυπογραφή του αιτήματος, μαζί με βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και άλλους ανεξάρτητους συναδέλφους, για την διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για την αναστολή για ένα χρόνο της εφαρμογής του μέτρου αύξησης ΦΠΑ στα νησιά, αφενός είναι σύμφωνη με τις μέχρι σήμερα προσπάθειές μας και αφετέρου αναδεικνύει και το μέγεθος της πολιτικής υποκρισίας και της αντιφατικότητας των πολιτικών πρωτοβουλιών της κυβερνητικής πλειοψηφίας που υποτάσσουν μια μακρόπνοη πολιτική ανασυγκρότησης της χειμαζόμενης ελληνικής υπαίθρου, στην δημιουργία πρόσκαιρων πολιτικών εντυπώσεων». 

Στην απάντησή του ο κ. Σακελλίων σημειώνει: 

«Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ θέλω να του τονίσω πως τα κοινωνικά αδιέξοδα δεν τα δημιούργησε η σημερινή κυβέρνηση αλλά οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Η σημερινή κυβέρνηση, αντίθετα εξασφάλισε ένα δις ευρώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για το 2017. Η σημερινή κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει το κοινωνικό αδιέξοδο, στο οποίο έβαλαν τη χώρα οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Θα έπρεπε να εξηγήσει ο βουλευτής, αν το Ποτάμι στηρίζει τις προσπάθειες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε ένα δύσκολο δημοσιονομικό περιβάλλον αντί να «πυροβολεί» και να πετά την μπάλα στην εξέδρα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.