Χορευτικος αποχαιρετισμος στον παλιο χρονο απο τον Alma Libre (+Gallery)

Για 8η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος αποχαιρέτησε το χρόνο «με ένα Τάνγκο» σε μια βραδιά με άρωμα Αργεντινής

Με ένα από τους πιο εκλεκτούς και φινετσάτους χορούς παγκοσμίως, το Αργεντίνικο Τάνγκο, αποχαιρέτησε για 8η συνεχή φορά τον παλιό χρόνο ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Alma Libre το βράδυ της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου στον πάνω όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων.
 
Οι λάτρεις του χορού στην Κομοτηνή συμμετείχαν στην εκδήλωση και αποχαιρέτησαν το χρόνο σε μια μοναδική βραδιά με άρωμα Λατινικής Αμερικής.
 

Άλλωστε ο χορός τους έχει ενώσει όλα αυτά τα χρόνια, σημείωσε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άννα Μανίτσα, και αποτελεί, εν μέσω κρίσης, «ένα από τα πράγματά που μας ανεβάζει και μας κάνει να μην σκεφτόμαστε, σαν ψυχοθεραπεία»
 
Η εκδήλωση έχει γίνει πια θεσμός και την περιμένουν όλοι, τόνισε, ευχαριστώντας την ΔΚΕΠΠΑΚ και την κ. Νατάσα Λιβεριάδου για την στήριξη τους στην εκδήλωση.
 
 

Εντυπωσίασαν ο Διονύσης και η Χλόη Θεοδωροπούλου

 
Τα βλέμματα συγκέντρωσαν οι καλεσμένοι του συλλόγου, Διονύσης και Χλόη Θεοδωροπούλου, δυο καταπληκτικοί χορευτές που πραγματοποιήσαν ένα σεμινάριο πριν την εκδήλωση του Συλλόγου, ενώ παρουσίασαν ένα μοναδικό show που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.
 
Ο Διονύσης είναι ο νικητής του διαγωνισμού TangoAcropolis (2011) στην κατηγορία TangoEscenario. Η Χλόη έχει σπουδάσει κλασικό και σύγχρονο χορό και η καριέρα της ήταν εστιασμένη σ’ αυτά, μέχρι που στη ζωή της εμφανίστηκε το τάνγκο.
 

Ο Διονύσης και η Χλόη ξεκίνησαν την συνεργασία τους τον Οκτώβριο του 2011 και, μαζί αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος του TangoEscenario στον διαγωνισμό Tango Acropolis 2012. Είναι ενεργά μέλη της ομάδας “Tango Seduccion”,του Αργεντίνου χορογράφου Gustavo Russo, με την οποία κάνουν περιοδείες ανά τον κόσμο με τις παραγωγές “Tangoin Red Major” και “Tango Revolution”, όπως επίσης και χορευτές και χορογράφοι στην χορευτική ομάδα“Tango en Eros”.
 
Έχουν ως βάση τους τη σχολή χορού TANGart στην Αθήνα, όπου ασκούν διδακτικό έργο, καθώς και τη διοικητική και καλλιτεχνική διεύθυνση μεταξύ άλλων επαγγελματιών χορευτών.
 
Ταξιδεύουν τακτικά κάνοντας show και παραδίδοντας σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συμμετέχοντας σε αναγνωρισμένα διεθνή φεστιβάλ tango.
 

Το Τάγκο, σημείωσε η Χλόη, την κάνει να θέλει να έρθει πιο κοντά στον άνθρωπο, μιας και είναι ένας χορός κοινωνικός, κάτι πολύ όμορφο για την ίδια.
 
Από την πλευρά του ο Διονύσης ασχολείται 12-13 χρόνια με το Τάγκο, το οποίο θεωρεί πως του έχει αλλάξει και καλυτερεύσει τη ζωή, έχοντας δώσε απολαύσεις και εκτιμήσεις της αξίας της τις οποίες παλιότερα ούτε καν τις σκέφτονταν.
 
«Με βοήθησε πολύ να γνωρίσω κόσμο, να αλλάζω και να γνωρίζω νέες κουλτούρες, που δεν το κάνεις εύκολα αν δεν έχεις κίνητρο» ανέφερε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.