«Επι σκηνης» και Ευμολπος το Σαββατο 21 Ιανουαριου στην Πολιτιστικη Κινηση

Στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης Κομοτηναίων «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα»

Στο πλαίσιο της δράσης «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα» οι μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου «Επί σκηνής» της Μυρσίνης Λαντζουράκη πρόκειται να ανεβάσουν ξανά την παράσταση υπό τον γενικό τίτλο «Ζητείται Πατρίς». Η παράσταση θα λάβει χώρα στο στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 20.30. 

Η υπόθεση της παράστασης

Πού βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης; Σε ποιο μήκος και πλάτος της γης, σε ποια σύνορα; Θα βρει το δρόμο για να φτάσει στον προορισμό του; Ή θα χαθεί στη μεταβίβαση…
Οι μαθητές του Θεατρικού Εργαστηρίου “Επί σκηνής” παρουσιάζουν δύο ιστορίες: 
α. “Το αγόρι με τη βαλίτσα”, απόσπασμα του θεατρικού έργου του Μάικ Κένι, και 
β. “Ζητείται Πατρίς” του Κώστα Αυγίτση. 
Διδασκαλία : Μυρσίνη Λαντζουράκη

Τη βραδιά θα κλείσει η χορωδία “Εύμολπος” υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σάκη Βαργεμτζίδη, χαρίζοντας όπως πάντα στο κοινό αξέχαστα τραγούδια.

Το μήνυμα του ΕΥΜΟΛΠΟΥ για τη βραδιά 

«Έχε το νου σου στο παιδί»
Αν ο Αη Βασίλης τραγουδούσε ποιος θα ήταν ο αγαπημένος του στίχος? Πιστεύουμε πως θα μπορούσε να ήταν: «Έχε το νου σου στο παιδί”  από το τραγούδι «Κάποτε θά' ρθουν» σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου και μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.
Γνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η εθελοντική δράση των Κομοτηναίων «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα» στη ζωή των παιδιών, όχι μόνο για τη βοήθεια που προσφέρει σε κάποια από αυτά αλλά και για το δίδαγμα που τους περνά «να νοιάζονται και να μοιράζονται»,  τραγουδούμε μαζί σας για να τους δείξουμε πως «όλοι μαζί μπορούμε» να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο και πιο ανθρώπινο παρόν και μέλλον.
Ας ενώσουμε τις καρδιές μας και τις φωνές μας για ακόμη μια φορά “γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.