«Αιθουσα συνταξης» και προκομμενος Καπιταλισμος!!!

Η τελευταία ειδησεογραφία για το σκάνδαλο του χρηματισμού από την φαρμακευτική Εταιρεία Novartis, με έδρα την Βασιλεία της Ελβετίας, γερμανικών όμως κεφαλαίων, κάθε βράδυ που την εισπράττουμε στην κουζίνα του σπιτιού, μαγειρεύοντας το δείπνο, από την εξαιρετική δημοσιογράφο Έρρικα Βαλλιάνου, που απελύθη όμως από τον Antenna και συμμετέχει πλέον στην καλή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης με τίτλο «Αίθουσα Σύνταξης», μας κάνει χαρούμενους!!!!

Γιατί, για μιαν ακόμη φορά, μετά το σκάνδαλο με τη Siemens και τα «δωράκια» που παντού αυτή μοίραζε, κι ας ανήκει στην ΑΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ -και για το οποίο σκάνδαλο πλήρωσε εν Ελλάδι κανείς; – για μια ακόμη χρυσή φορά  αποδεικνύεται λοιπόν ότι το μεγάλο κεφάλαιο απανταχού του κόσμου είναι συνδεδεμένο με τη διαφθορά, την απληστία, τα μέσα κάτω από το τραπέζι, τους μηχανισμούς εκείνους που αγνοούν τον άνθρωπο και προσβλέπουν στη μεγιστοποίηση των κερδών.

Κατά τ’ άλλα, οι διεφθαρμένοι της Ευρώπης, – αν και στην Ολλανδία και το Λουξεμβούργο υπάρχουν τα μεγάλα «πλυντήρια» μαύρου χρήματος – είμεθα εμείς οι Έλληνες!!!

ώς να ξεπλύνουμε άλλωστε τη φτώχεια μας, αν και τίποτε δεν ξεπλένει την ντροπή μας που καταντήσαμε να ζούμε με δανεικά και, κυρίως, με πολιτικό σύστημα που κανονικά και επί χρόνια μας δουλεύει!!!Ν.Β.
 
Υ.Γ.: Να σημειώσουμε βέβαια ότι την «Αίθουσα Σύνταξης» της ΕΤ1 παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Σεραφείμ Κοτρώτσος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μανώλης Κοττάκης, Νικόλ Λιβαδάρη και Αναστασία Γιάμμαλη. Δείτε τους για να αποκτήσετε άποψη…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.