Να τακτοποιησουν τις οικονομικες εκκρεμοτητες με κοιμητηριο και οστεοφυλακιο

Καλεί τους δημότες ο Δήμος Κομοτηνής

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο Δήμος Κομοτηνής με την οποία καλεί τους συγγενείς των θανόντων των οποίων η διάρκεια ταφής πρόκειται να ξεπεράσει μέσα στο έτος το δικαίωμα πενταετούς ταφής και δεν έχουν προβεί στην αγορά του τάφου, να προσέλθουν στο γραφείο διοίκησης του κοιμητηρίου εντός τριών μηνών από την ημερομηνία δημοσίευσης της ανακοίνωσης, για την τακτοποίηση της υπόθεσής τους, αυτής της εξαγοράς τάφου ή ανακομιδής οστών.
 
Σε διαφορετική περίπτωση, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, θα προβεί σε αναγκαστική εκταφή σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.445/68 περί λειτουργίας κοιμητηρίων και τον κανονισμό λειτουργίας του Δήμου Κομοτηνής.
 
Με την ίδια ανακοίνωση καλούνται οι συγγενείς των θανόντων που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες τους σχετικά με το τέλος χρήσης Οστεοφυλακίου, να προσέλθουν στο γραφείο διοίκησης του κοιμητηρίου εντός 2 μηνών από την ημέρα δημοσίευσης της ανακοίνωσης προς τακτοποίηση τους. Σε διαφορετική περίπτωση σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δήμου Κομοτηνής, η αρμόδια υπηρεσία θα προβεί στην τοποθέτηση των οστών στο χωνευτήρι του κοιμητηρίων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.