Ηγετικο ρολο αναλαμβανει ο φωτογραφος Γιαννης Μπεχρακης στο Reuters

Αλλαγές στην ηγετική ομάδα του τμήματος φωτογραφίας και βίντεο ανακοίνωσε το Reuters. Κεντρικό ρόλο αναλαμβάνει ο Έλληνας φωτογράφος Γιάννης Μπεχράκης.
 
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Τζον Πούλμαν, Επικεφαλής του τμήματος βίντεο και φωτογραφίας του Reuters, ο Έλληνας φωτογράφος Γιάννης Μπεχράκης αναλαμβάνει επικεφαλής του νεοσυσταθέντος τμήματος φωτογραφίας «Special Projects».
 
Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του «η απόφαση είναι να ενισχύσουμε την ομάδα διαχείρισης των φωτογραφιών, δημιουργώντας μια νέα θέση για τον Γιάννη Μπεχράκη, ο οποίος στο εξής αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή στο τμήμα φωτογραφίας “Special Projects”».
 
«Ο Γιάννης», συνεχίζει ο Τζον Πούλμαν, «με το νέο ρόλο του θα συμβάλει ώστε να εξασφαλιστεί η προώθηση των καλύτερων ταλέντων μας για το μέγιστο αποτέλεσμα και η ανάπτυξη μιας ενός πιο ευέλικτου και πλούσιου δυναμικού που θα διασφαλίζει την επιτυχία στο μέλλον. Ο Γιάννης, με μια ιστορία 30 χρόνων στο Reuters, έχει καλύψει σημαντικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο.
 
Ήταν επικεφαλής του τμήματος φωτογραφίας στην Ιερουσαλήμ την περίοδο 2008 – 2010, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα. Ήταν βασικό μέλος της ομάδας του Reuters που κέρδισε βραβείο Πούλιτζερ στην κατηγορία φωτογραφίας “Breaking News” το 2016 για την κάλυψη της προσφυγικής κρίσης». 
 
Πηγή: tvxs.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.