Συσκεψεις του Περιφερειαρχη ΑΜΘ για θεματα αναπτυξης

Ενόψει της ψήφισης του Τριετούς Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης της Περιφέρειας

Διαδοχικές συσκέψεις για θέματα ανάπτυξης είχε χθες στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με εκπροσώπους φορέων και υπηρεσιακούς παράγοντες ενόψει της ψήφισης του Τριετούς Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης της Περιφέρειας.
 
Αρχικά ο κ. Μέτιος είχε σύσκεψη με τους επικεφαλής των Διευθύνσεων της Περιφέρειας που εμπλέκονται σε ζητήματα ανάπτυξης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών κ. Κωνσταντίνος Καλούδης, ο Γενικός Διευθυντής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Γιώργος Τσακίρης, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Λουκάς Γεωργίου, η Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Παρασκευή Χουρίδου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικού κ. Τρύφων Εξάρχου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΑΜΘ κ. Αχιλλέας Σαχπατζίδης, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Ροδόπης κ. Παντελής Δελίδης καθώς και ο Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Έβρου κ. Γιάννης Μπόγδης.
 
Στη συνέχεια, ο κ. Μέτιος πραγματοποίησε σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Περιφέρειας. Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Νίκος Αγγελίδης, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Παναγιώτης Μαργαρίτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Γιάννης Παναγιωτίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στέλιος Μωραΐτης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ. Αργύρης Πλέσιας, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Θράκης κ. Βασίλης Δελησταμάτης και το μέλος κ. Τριαντάφυλλος Παπαδάκης, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας κ. Ζαφείρης Μυστακίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης κ. Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας κ. Άγγελος Καλλίας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου κ. Πάρης Παρασχούδης.
 
Στις δύο συσκέψεις ήταν παρόντες ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας κ. Βασίλης Πιτσινίγκος καθώς και το στέλεχος της Υπηρεσίας κ. Παναγιώτης Κουδουμάκης ενώ τον κ. Μέτιο πλαισίωναν οι συνεργάτες του κ. Ζωή Κοσμίδου, κ. Τάσος Παράσχου και κ. Μαρίνα Παπάζογλου.
 
Στις συσκέψεις συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές δυνατότητες της Περιφέρειας και έγινε ιεράρχηση των προτεραιοτήτων που πρέπει να τεθούν. Οι συσκέψεις του κ. Περιφερειάρχη για θέματα ανάπτυξης θα συνεχιστούν με τη συμμετοχή και άλλων φορέων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.