Παναιγιαλειος – Πανθρακικος 3-0

10η αγωνιστική Football League

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League ο Πανθρακικός έκανε κακή εμφάνιση στο Αίγιο και ηττήθηκε δίκαια με 3-0 από τον ανώτερο Παναιγιάλειο.
 
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15΄με καρφωτή κεφαλιά του Σκαρτσίλα και στο 33΄ ο Τσιλιγκίρης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ρότα και με σουτ νίκησε τον Τζελέπη για το 2-0.
 
Η μοναδική καλή στιγμή του αγώνα για τον Πανθρακικό σημειώνεται λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, με ένα σουτ του Πολίμου που έφυγε άουτ.
 
Το ίδιο σκηνικό υπήρχε και στο δεύτερο μέρος, ο Πανθρακικός δεν είχε τη δύναμη να αντιδράσει για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και στο 55΄δέχτηκε και τρίτο γκολ. Ο Μπούζας εντός μεγάλης περιοχής κοντρόλαρε ωραία την μπάλα και με μονοκόμματο σουτ σημείωσε το 3-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Παναιγιάλειος (Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Καζβιρόπουλος (53’ Ντέμο), Στίκας, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Μπούζας, Κατίδης, Σκαρτσίλας, Τσιλιγκίρης (78’ Ρέλλας), Ξόμπλιος (66’ Κοντοές).
Πανθρακικός (Βασιλακάκης): Τζελέπης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης (86’ Γκιντίδης), Πολίμος, Ρουσσάκης, Ηλιάδης (65’ Νικόλτσης), Πλέγας, Μήλιος, Μπεκατώρος, Ζυγκερίδης (65’ Φουρκάν).

Κώστας Βασιλακάκης «Όχι μόνο δεν μπήκαμε στο ματς, αλλά δεν αντιδράσαμε κιόλας» 

Ο προπονητής του Πανθρακικού Κώστας Βασιλακάκης μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής:
 
«Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο. Μπορώ να πω ότι δεν μπήκαμε στο ματς. Όχι μόνο δεν μπήκαμε, αλλά δεν αντιδράσαμε κιόλας. Είχαμε αρκετά προβλήματα και στα μαρκαρίσματα και στο να κρατήσουμε τη μπάλα όπως πρέπει για να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε νέα παιδιά, δεν μένουμε εδώ. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδό μας. Πρέπει να το πάρουμε το ματς και τους βαθμούς που έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη». 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

 

Καλλονή – Απόλλων Σμύρνης 1-4
Αχαρναϊκός – ΟΦΗ 2-3
Κισσαμικός – Πανελευσινιακός 1-1
Αιγινιακός – Τρίκαλα 2-2
Παναιγιάλειος – Πανθρακικός 3-0
Καλλιθέα – Σπάρτη 2–2
Πανσερραϊκός – Λαμία Αναβλήθηκε
Αγροτικός Αστέρας-Άρης Αναβλήθηκε
Αναγέννηση Καρδίτσας-Χανιά Αναβλήθηκε
 

 

Η βαθμολογία

 

1 Απόλλων Σμύρνης 26
2 Λαμία 22
3 Άρης 20
4 ΟΦΗ 20
5 Αγροτικός Αστέρας 16
6 Αχαρναϊκός 14
7 Πανσερραϊκός 13
8 Σπάρτη 13
9 Τρίκαλα 12
10 Κισσαμικός 12
11 Παναιγιάλειος 11
12 Πανθρακικός 11
13 Αιγινιακός 10
14 Αναγέννηση Καρδίτσας 8
15 ΑΟ Χανιά 7
16 Καλλιθέα 7
17 Καλλονή 6
18 Ελευσίνα 3

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.