Εδωσαν τα χερια Μητσοτακης-Στυλιανιδης

Εντείνει τη δραστηριοποίησή του στη Ροδόπη ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, δηλώνοντας παρών στην πανστρατιά που κήρυξε ο πρόεδρος του κόμματος

Συνάντηση συνεργασίας, συνεννόησης και προοπτικής στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο είχε, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με τον Πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.
 
Ο κ. Στυλιανίδης ενημέρωσε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την κατάσταση στη Θράκη, τα μεγάλα προβλήματα της τοπικής αγοράς, την εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα, την έκρηξη της ανεργίας, τη δημογραφική απογύμνωση της περιοχής από νέους κυρίως ανθρώπους και ζήτησε τη συμπαράστασή του τώρα και στο μέλλον.
 
Οι δύο άνδρες φέρεται πως συμφώνησαν να συστηματοποιήσουν τη συνεργασία τους και ο κ. Στυλιανίδης να εντατικοποιήσει τις προσπάθειές του για την ανάδειξη των ζητημάτων ιδιαίτερα της Ροδόπης, της εκλογικής του περιφέρειας που παραμένει ορφανή λόγω του εκλογικού νόμου, ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι έτοιμη σύντομα, όταν θα γίνει κυβέρνηση, να αποκαταστήσει τις ζημιές που αφήνει πίσω της η παρούσα κατάσταση.

Επίσης, συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της πανστρατιάς που επιδιώκει ο κ. Μητσοτάκης ενόψει των επερχόμενων εκλογών, να δραστηριοποιηθεί εντονότερα ο πρ. Υπουργός και τ. βουλευτής Ροδόπης, συμβάλλοντας στην τελική νίκη της παράταξης. «Η εξέλιξη αυτή», τόνισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης «αποτελεί για εμένα την απαρχή μιας νέας προσπάθειας για τη Ροδόπη μας, για τη Θράκη, αλλά και για την πατρίδα μας, την Ελλάδα, στην οποία θα δώσουμε όλοι ενωμένοι τον καλύτερό μας εαυτό»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.