Ο Ερτζαν Αχμετ Προεδρος του Συλλογου Επιστημονων Μειονοτητας

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ του Συλλόγου

Στις 22 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Chris & Eve της Κομοτηνής η 36η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας που ακολούθησε για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής ψήφισαν 171 μέλη του Συλλόγου με την κάλπη να βγάζει 171 έγκυρα ψηφοδέλτια εκ των οποίων τα 7 ήταν λευκά. 
 
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας διαμορφώθηκαν ως εξής: 

Διοικητικό Συμβούλιο 

1.   Ερτζάν Αχμέτ 134
2.   Σουκρϊε Μεμέτ 111
3.   Γιουξέλ Εσάτ 104
4.   Μουμίν Μουμίν 95
5.   Σουκρή Χατζή 93
6.   Κενάν Γαγαλή Μουσταφά 85
7.   Χουσεϊν Μπαλτατζή 85 

Εξελεγκτική Επιτροπή 

1. Μπαχρή Μπέλτσο 104
2. Σεχέρ Αχμέτ 99                 
3. Ριτβάν Χασάν 90 
 
Μετά απ' αυτά τα αποτελέσματα τα  επτά μέλη εξελέγησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο, τα τρία μέλη εξελέγησαν στην Εξελεγκτική Επιτροπή. 
 

Στις 26 Ιανουαρίου 2017 συνήλθε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και επέλεξε μετά από ψηφοφορία που διεξήχθη  τον Ερτζάν Αχμέτ ως πρόεδρο του Συλλόγου Επιστημόνων Μεινότητας Δυτικής Θράκης, τον Χουσεϊν Μπαλτατζή ως Αντιπρόεδρο, τον Κενάν Γαγαλή Μουσταφά ως Γενικό Γραμματέα, τον Γιουξέλ Εσάτ ως Tαμία. Οι Μουμίν Μουμίν, Σουκρή Χατζή  και Σουκρϊε Μεμέτ  παρέμειναν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
 
 

Την ίδια μέρα συνήλθε και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου και επέλεξε μετά από ψηφοφορία που διεξήχθη τον Μπαχρή Μπέλτσο ως πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Οι Σεχέρ Αχμέτ και Ριτβάν Χασάν παρέμειναν μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.