Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Rings: Σήμα κινδύνου 3» και «Gold» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Τρεις νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για την ταινία τρόμου «Rings: Σήμα κινδύνου 3», την περιπέτεια φαντασίας «The warrior’s gate» και την δραματική «Gold» με τον Μάθιου Μακοναχι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα και αυτή την εβδομάδα συνεχίζουν να προβάλλονται η περιπέτεια Resident Evil 6, το τελευταίο μέρος της μεταφοράς στην μεγάλη οθόνη του γνωστό video game, το ψυχολογικό θρίλερ «Διχασμένος» σε σκηνοθεσία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν και η δραμεντί «Ο καλύτερος φίλος μου» που αποτελεί τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του best-seller μυθιστορήματος  του Γ. Μπρους Κάμερον, «A Dog’s Purpose» υπό τη σκηνοθετική ματιά του Λάσε Χάλστρομ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Rings: Σήμα κινδύνου 3

Η Τζούλια είναι μια μαθήτρια λυκείου, της οποίας ο φοιτητής σύντροφος, ο Χολτ, έχει απομακρυνθεί. Φοβούμενη ότι θα καταλήξουν σε χωρισμό, η Τζούλια ταξιδεύει για να τον βρει, και θα ανακαλύψει ότι είναι μέλος μιας αδελφότητας που περνάει ο ένας στον άλλον την κασέτα με τη Σαμάρα. Η κοπέλα μαθαίνει ότι ο Χολτ έχει ήδη παρακολουθήσει την καταραμένη κασέτα 6μιση μέρες πριν, κάτι που σημαίνει ότι με το πέρας της ημέρας, αυτός θα πεθάνει. Η κατάρα είναι αυτή που τους φέρνει ξανά κοντά, αλλά κι αυτή που απειλεί τη ζωή τους. 

The warrior’s gate

Ο πραγματικός κόσμος είναι σκληρός για τον Τζακ Μπρόνσον. Η μητέρα του παλεύει για να πληρώσει τους λογαριασμούς και αυτός καταδυναστεύεται από τους νταήδες στο σχολείο. Έτσι, προτιμά να δραπετεύει στον εικονικό κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, μέσω του ατρόμητου άβαταρ του, τον Μαύρο Ιππότη. Όταν στα χέρια του πέφτει ένα μυστηριώδες κινεζικό κιβώτιο, ο νεαρός θα μεταφερθεί πίσω στην αρχαία Κίνα. Εκεί, πρέπει να βοηθήσει τον πολεμιστή Ζάο να απελευθερώσει την όμορφη πριγκίπισσα Σου Λιν από τον δαιμονικό πολέμαρχο Αρούν. Τώρα ο Τζακ πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί τις τεχνικές που έμαθε από τα παιχνίδια, για να γίνει ένας αληθινός ήρωας. 

Gold

Ένας άτυχος άντρας, ο Κένι Γουέλς, θέλει επειγόντως ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα και αποφασίζει να συνεργαστεί με τον γεωλόγο Μικέλ Ακόστα, έναν εντελώς αντίθετο του χαρακτήρα, και να αναζητήσουν μαζί χρυσάφι σε αχαρτογράφητη ζούγκλα της Ινδονησίας. Αλλά άλλο να καταφέρεις να βρεις χρυσάφι και άλλο να καταφέρεις να το κρατήσεις, σε μια περιπέτεια που θα τους φτάσει ως τα ισχυρότερα κλιμάκια της Γουόλ Στριτ. 

Resident Evil 6: Το τελευταίο κεφάλαιο

Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε τέλμα μετά την προδοσία του Γουέσκερ στην Ουάσιγκτον. Ως μοναδική επιζών της αντίστασης επί των ορδών ζόμπι, η Άλις πρέπει να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης: στη Ρακούν Σίτι. Εκεί, όμως, η εταιρία Umbrella συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για μια τελική μάχη με όση αντίσταση απέμεινε όρθια. Σε μια κούρσα ενάντια στον χρόνο, η Άλις ενώνει δυνάμεις με παλιούς φίλους και έναν απίθανο σύμμαχο για να πολεμήσουν τα ζόμπι και τα νέα μεταλλαγμένα τέρατα. 

Διχασμένος

Παρότι ο Κέβιν έχει εξωτερικεύσει 23 διαφορετικές προσωπικότητες στην έμπιστη ψυχίατρο του, τη Δρ Φλέτσερ, υπάρχει ακόμα μία, το «τέρας», που ελλοχεύει και είναι έτοιμη να πραγματώσει, αλλά και να κυριαρχήσει πάνω σε όλες τις άλλες. Εξαναγκασμένος να απαγάγει τρεις νεαρές κοπέλες, ο Κέβιν φτάνει σε σημείο να έχει μέσα του να αντιμάχονται αυτές οι προσωπικότητες, καθώς οι «τοίχοι» ανάμεσα τους αρχίζουν να διαλύονται. 

Ο καλύτερος φίλος μου

Κατά τη διάρκεια πέντε δεκαετιών, η αφηγηματική φωνή ενός σκύλου μάς ταξιδεύει σε ένα δικό του μονοπάτι. Αν και μετενσαρκώνεται στα σώματα πολλών σκύλων όλα αυτά τα χρόνια, είναι η άρρηκτη σχέση που αναπτύσσει με την αδελφή ψυχή του, ένα αγόρι που το λένε Ίθαν, που τον κάνει να συνεχίζει και να τον εμπνέει προκειμένου να δώσει νόημα στη ζωή του αγοριού που τόσο αγαπάει. 

Μόνο σήμερα και αύριο

Η μπαλαρίνα και ο μικρός εφευρέτης

Παρίσι, 1884. Το μόνο που ονειρεύεται η 11χρονη ορφανή Φελισί είναι να γίνει μπαλαρίνα. Έτσι, φεύγει για να κυνηγήσει το μεγάλο της πάθος στο Παρίσι. Μην έχοντας τίποτα να χάσει, η Φελισί «δανείζεται» την ταυτότητα ενός κακομαθημένου πλουσιόπαιδου και γράφεται στη Σχολή Μπαλέτου της Όπερας, όπου γνωρίζει τον χαρισματικό Βίκτορ, που θα γίνει ο καλύτερός της φίλος. Θα καταφέρει να κάνει το όνειρο να κρατήσει για πάντα; 

Τραγούδα!

Σε έναν κόσμο σαν τον δικό μας, αλλά κατοικημένο αποκλειστικά από ζώα, ο Μπάστερ Μουν, ένα ζωηρό κοάλα, προεδρεύει σε ένα πάλαι ποτέ μέγα θέατρο, που όμως περνάει μεγάλη κρίση. Λίγο οπτιμιστής, λίγο απατεωνάκος, αλλά αγαπάει το θέατρο του όσο τίποτα άλλο, και θα κάνει τα πάντα για να το διατηρήσει. Αυτό που του έρχεται στο μυαλό, μήπως και σώσει την κατάσταση, είναι να διοργανώσει τον μεγαλύτερο τραγουδιστικό διαγωνισμό του κόσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.