«Η τοπικη κοινωνια να αγκαλιασει με εμπιστοσυνη το Νοσοκομειο της πολης μας και να το στηριξει»

Στο Νοσοκομείο Κομοτηνής ο «Σπάρτακος» για ενημέρωση από τον Διοικητή

Τον διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Γιώργο Φιλιππίδη επισκέφθηκαν χθες οι τρεις δημοτικού σύμβουλοι του «Σπάρτακου». Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης μας.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη μετά το πέρας της συνάντησης επισημαίνει πως «η εικόνα που μάς μεταφέρθηκε είναι εικόνα αισιοδοξίας και προόδου σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και το κρίνουμε σκόπιμο να μεταφερθεί και στο σύνολο των δημοτών. Οι οφειλές έχουν εξοφληθεί μέχρι και τον Γενάρη του 2017, οι εφημερίες των γιατρών για πρώτη φορά πληρώθηκαν χωρίς προσφυγές στα δικαστήρια, οι προσωπικές συμβάσεις σε καθαρίστριες, τραπεζοκόμους και φύλακες θα αποκαταστήσουν το εισόδημα των εργαζομένων ωφελώντας και το Δημόσιο, ο νέος νόμος για τις (ηλεκτρονικές) προμήθειες εξορθολογίζει το τοπίο, οι επικουρικοί γιατροί βοηθούν τα μάλα και οι δεκάδες προσλήψεις που αναμένονται θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις εργασιακές συνθήκες του προσωπικού».
 
Η δημοτική παράταξη δεν παραλείπει να σημειώσει στην ανακοίνωσή της πως «φυσικά τα προβλήματα δεν λείπουν και συζητήσαμε όσα έχουν κατά καιρούς εκτεθεί: το κτιριακό που παραμένει στις κυβερνητικές υποσχέσεις για νέο νοσοκομείο, η έλλειψη νοσηλευτικού κυρίως προσωπικού (που δεν θα λυθεί με τις 12μηνες προσλήψεις της κοινωφελούς εργασίας), η πολυμορφία του εργασιακού τοπίου μετά την απορρύθμιση των μνημονιακών χρόνων, η αδυναμία σχεδιασμού εξαιτίας της όλης πολιτικής κατάστασης».
 
«Ως «Σπάρτακος» κρίνουμε λογικό και αναγκαίο η τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει με εμπιστοσύνη το Νοσοκομείο της πόλης μας και να το στηρίξει, όχι μόνο γιατί το χρειάζεται αλλά και πρωτίστως γιατί το αξίζει!» καταλήγει η ανακοίνωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.