«Καβγαδες για να τρεφομαστε» η ενα θεμα την ημερα τη σκεψη του πολιτη κανει περα

Στην  Ελλάδα τέτοιοι πολίτες είμαστε, τέτοιους πολιτικούς αναδεικνύουμε, και τέτοια μέσα μαζικής ενημέρωσης συντηρούμε, εξ ου και έχουμε οδηγήσει τη χώρα στο σημείο μηδέν!!!

Στην «άκρα ταπείνωση», όπως πολύ χαρακτηριστικά γράφει στο τελευταίο της μυθιστόρημα η Ρέα Γαλανάκη.
 
Πλην 20 ημέρες έτσι, το βασικό θέμα στις τηλεοπτικές ειδήσεις και για ένα τέταρτο περίπου ήταν ο καβγάς ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας για τα αδήλωτα ακίνητα της Μαρίβας Μητσοτάκη που τη συντηρούσαν και τα δύο κόμματα, προσδαυλίζοντας τη «φωτιά», για μια ολόκληρη εβδομάδα!!!
 
Προς το τέλος της προηγουμένης εβδομάδας ξέσπασε το θέμα της παραχώρησης της Ακροπόλεως για την επίδειξη  του οίκου Γκούτσι, που διατηρείται ακμαίο και αυτήν την εβδομάδα και πάει λέγοντας, αφού και τη μεθεπόμενη κάτι θα βρεθεί, για να εξασφαλίσουμε την πόλωσή μας και τη δίψα μας για «μεγάλες υποθέσεις!!!»   
 
Το ίδιο βέβαια μοτίβο με τα δυο στρατόπεδα που ξιφουλκούν βιώνει και η ελληνική περιφέρεια, αφού ένα τέτοιο θέμα την ημέρα, τη σκέψη του πολίτη κάνει πέρα. Π.χ. στη Ροδόπη το τελευταίο 20ήμερο ήταν εύκολο όλοι, φορείς και πολίτες, να βγάλουν τα ξίφη και να ξιφουλκήσουν κατά  των όντως «άκυρων» δηλώσεων κ. Βασιλακόπουλου, όπως πολύ εύκολα βγήκαν από τα θηκάρια σήμερα τα ξίφη, κατά της Οργανωτικής Επιτροπής των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων της Ξάνθης, γιατί δε θα ‘ρθουν Σύλλογοι από την πόλη τους στο Καρναβάλι της Κομοτηνής!!!
 
Μάλλον όμως  κάπως έτσι προέκυψε και ο τίτλος «το παλληκάρι της φακής!!!» 
«Φακένιοι» ήρωες και πολεμιστές!!!Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.