Τρια κερακια σβηνει η Μαρμελαδα

Και το γιορτάζει με τους Jazz Tropical Quartet

Τρία χρόνια λειτουργίας κλείνει φέτος η Μαρμελάδα Wine Bar. Τρία υπέροχα χρόνια γεμάτα με κρασιά, φαγητά, μουσικές και χαμόγελα! Τρία χρόνια που ήταν αρκετά να καταστήσουν το κατάστημα μοναδικό καθώς έφερε στην πόλη μας νέες τάσεις, καινούργιες ιδέες και «πολύ» πολιτισμό. Φυσικά ένα κατάστημα δεν θα είχε λόγο ύπαρξης αν δεν είχε όλους αυτούς που το στηρίζουν. Έτσι λοιπόν για όλους αυτούς που από την πρώτη μέρα επέλεξαν τη Μαρμελάδα για την ψυχαγωγία τους, εν είδει «ευχαριστώ» αλλά και σύμφωνα με το έθος των jazz βραδιών που έχει καθιερώσει, η Μαρμελάδα διοργανώνει ένα πάρτι γενεθλίων την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 21.00  με την κατάλληλη μπάντα για την Κυριακή της Αποκριάς.
 
Πρόκειται για το Tropical Jazz Quartet. Τρομπέτα, κρουστά, μπάσο και πιάνο συνθέτουν τον εξωτικό ήχο του κουαρτέτου που δίνει μια νέα φρέσκια αίσθηση τόσο σε κλασικές τζαζ συνθέσεις όσο και σε αυθεντικές λάτιν, λάτιν τζαζ και Brazilian.

Χαρακτηριστικό τους οι δυνατές ζωντανές εμφανίσεις με σούπερ ερμηνείες από τα μέλη του σχήματος- όλοι μουσικοί από την αφρόκρεμα της τζαζ σκηνής της Θεσσαλονίκης- και οι προσεγμένες ενορχηστρώσεις που προσδίδουν στον ήχο τους όγκο ,ζωντάνια και την πινελιά αυθεντικότητας που χρειάζεται η μουσική που υπηρετούν. 

Κοινό τους όχι μόνο οι φίλοι της λάτιν αλλά και γενικότερα οι λάτρεις της τζαζ και γενικότερα της μαύρης μουσικής αλλά και όλοι όσοι είναι ανοιχτοί στα καλά ακούσματα.

Ενέργεια, κέφι βιρτουόζικες ερμηνείες αλλά και η ζωντάνια του λάτιν, δυναμικός και γεμάτος ήχος και πολύ πάθος από ένα All Star σχήμα., ταξιδεύουν τον ακροατή στην τροπική πλευρά της τζαζ!

Καλή μουσική, κέφι και ρυθμός στην τροπική πλευρά της τζαζ! Ραντεβού λοιπόν στην Μαρμελάδα!

Info
Οι Tropical Jazz Quartet είναι:

Γιάννης Οικονομίδης: τρομπέτα, φλικόρνο, φωνή
Φίλιππος Κωσταβέλης: πιάνο
Δημήτρης Γιαλαμάς: ηλεκτρικό μπάσο
Αλέκος Σπανίδης: τύμπανα
 
Είσοδος Ελεύθερη. Κρατήσεις μόνο για άτομα εκτός Κομοτηνής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.