Οι υπαλληλοι της ΠΕ Ροδοπης εκοψαν τη βασιλοπιτα τους

Νίκος Τσαλικίδης «Μόνο με συνεννόηση και αλληλεγγύη θα μπορέσουν να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι για το καλό και την ευημερία του τόπου μας»

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας για τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος.
 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, αφού προχώρησε αρχικά στις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος, ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στα υπηρεσιακά τους καθήκοντα, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση του πως μόνο με συνεννόηση και αλληλεγγύη θα μπορέσουν να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι για το καλό και την ευημερία του τόπου μας.
 

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι Γενικοί Διευθυντές, οι Διευθυντές υπηρεσιών, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Μουμίν Οντέρ και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χουσέ Μουσταφά Ισμαήλ. Το φλουρί κέρδισε η κ. Μαρία Νικολαΐδου, Προϊσταμένη του Τμήματος Προϋπολογισμού.
 
Λίγο πριν την καθιερωμένη φωτογραφία και το πέρας της εκδήλωσης, όλες οι πλευρές δεσμεύθηκαν πως θα συνεχίσουν να εργάζονται με αντίστοιχο ζήλο και διάθεση σε πνεύμα ενότητας, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.