Οι μαθητες του Ειδικου Δημοτικου Σχολειου Κομοτηνης στον «ΠτΘ»

Μας επισκέφθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαθαίνω τα επαγγέλματα»

Ο Σεζέρ, ο Χουσεϊν, ο Νίκος, η Ελένη, η Φατμανούρ και η Αϊσενούρ, ήτοι οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής επισκέφθηκαν χθες το πρωί τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας του «ΠτΘ», του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» και τις εταιρείας γραφικών τεχνών «Επικοινωνία Α.Ε.».

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, μας επισκέφθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαθαίνω τα επαγγέλματα» που υλοποιείται στο σχολείο τους και γνώρισαν από κοντά το σύνολο των επαγγελμάτων που συνδυάζουν οι προαναφερθείσες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων η δημοσιογραφία, η γραφιστική, η διαφήμιση, η τυπογραφία αλλά και το ραδιόφωνο.

Τα παιδιά συνόδευαν οι κ.κ. Χριστίνα Πολίτη, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Κυριάκος Βεζακιάδης, δάσκαλος, Εύη Ρεμπούτσια, δασκάλα και η κ. Βιργινία Βαϊτσούδη, λογοθεραπεύτρια οι οποίοι ξεναγήθηκαν μαζί με τα παιδιά στις εγκαταστάσεις μας.

Οι μικροί μαθητές άδραξαν την ευκαιρία να γίνουν για λίγα λεπτά ραδιοφωνικοί παραγωγοί απευθυνόμενοι μέσα από την συχνότητα του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» στο κοινό της Ροδόπης που ήταν εκείνη την ώρα συντονισμένοι, ενώ φεύγοντας μας άφησαν πολύτιμα δώρα, όπως η αγκαλιά και τα χαμόγελα τους καθώς και την εικονιζόμενη χειροτεχνία, μία φωτογραφική μηχανή μέσα στην οποία αναγράφονται τα ονόματά τους και η ευχή για «καλές αποκριές».

Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να σας φιλοξενήσουμε εκ νέου σύντομα. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.