17η Αγωνιστικη Α΄ κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Το ενδιαφέρον στο μέσο της βαθμολογίας

Σήμερα Σάββατο   θα διεξαχθεί η 17η αγωνιστική της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, η οποία θα είναι η μοναδική που θα υπάρξει αγωνιστική δράση, καθώς λόγω της Αποκριάς δεν θα διεξαχθούν αγώνες  την Κυριακή για τη Β’ Κατηγορία.
 
Ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θα πάρει εύκολα τρεις βαθμούς, καθώς αγωνίζεται με την Ένωση Ασωμάτων που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
 
Ο δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα ΠΑΟΚ Κοσμίου με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την πρόκριση την Τετάρτη στον τελικό του κυπέλλου, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας  τον ουραγό της βαθμολογίας  Ηρακλή Σαπών και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
 
Στο Νέο Σιδηροχώρι η γηπεδούχος Δόξα θα αγωνιστεί με τη Δόξα Σώστη με στόχο μόνο τη νίκη που θα την διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή. Από την άλλη η ομάδα του Σώστη είναι 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη και θα παίξει για το θετικό αποτέλεσμα, που θα την ανεβάσει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.
 
Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται  να γίνει στους Αγίους Θεοδώρους όπου ο Σπάρτακος δεν έχει άλλη επιλογή εκτός από την νίκη απέναντι στην Ελπίδα Σαπών στην προσπάθεια του να μπει στη εξάδα. Η Ελπίδα Σαπών προέρχεται από σημαντική νίκη με πολύ καλή εμφάνιση το προηγούμενο Σάββατο επί της Δόξας Γρατινής εκτός έδρας με 3-4 και οι άνθρωποι της το μόνο που έχουν στο μυαλό είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών για να είναι κοντά με τις ομάδες που προπορεύονται.
 
Εξίσου σημαντικό παιχνίδι  για τη μάχη της εξάδας αναμένεται να γίνει στην Ξυλαγανή, όπου ο Ορφέας θα φιλοξενήσει τη Δόξα Γρατινής. Οι γηπεδούχοι που προπορεύονται των αντιπάλων τους έναν βαθμό  όντας στην 5η θέση της βαθμολογίας έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία με νίκη να αφήσουν 4 βαθμούς πίσω τη Δόξα Γρατινής και να διασφαλίσουν κατά κάποιο τρόπο την είσοδο στην εξάδα. Η Δόξα Γρατινής προέρχεται από ήττα εντός έδρας από την Ελπίδα Σαπών  και θέλει και αυτή με τη σειρά της την νίκη για να αποφύγει τυχόν περιπέτειες που θα διακινδυνεύσουν την παραμονή της στην εξάδα.
 
Τέλος στην Αίγειρο ο γηπεδούχος Αστέρας θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα που αγνοεί 2 αγωνιστικές κόντρα στον Ορφέα Στρύμης, ο οποίος  είναι σε χειρότερη μοίρα καθώς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την 7η αγωνιστική. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής 

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Ελπίδα Σαπών: Δρακίδης, Χαρίτσης, Τζιώτζιος
Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Γρατινής: Χούσκογλου, Μωραΐτης, Ντοσίδης
Αστέρας Αιγείρου – Ορφέας Στρύμης: Κιγιτζή, Χαμαλίδης, Κοτσαρίδης
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Σώστη: Παπαγεωργίου, Καραγιάννης, Γαρδικιώτης
Ηρακλής Σαπών – ΠΑΟΚ Κοσμίου: Γκόγκος, Ρόιδος, Κορομπέλης
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ένωση Ασωμάτων: 3-0 (α.α.)
 
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.