Ρεσιταλ χαμενων ευκαιριων και ισοπαλια για την Ροδοπη 87

Ροδόπη΄ 87 – Μέντεκας Καλαμαριάς 0-0 (+Gallery)

Για την εξ αναβολής 10η αγωνιστική της Β΄εθνικής κατηγορίας γυναικών η Ροδόπη 87 στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με τον Μέντεκα Καλαμαριάς.
Το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά δίκαιο μπορεί να κριθεί καθώς η ομάδα της Ροδόπης ήταν ουσιαστικά η μόνη ομάδα που βρισκόταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ,  έχασε σωρεία ευκαιριών αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει για άλλο ένα παιχνίδι.
Η Ροδόπη 87 δεν  απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τις φιλοξενούμενες  οι οποίες τελικά πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας που ήθελαν και τον πανηγύρισαν στο τέλος καθώς κατά ένα μεγάλο ποσοστό εξασφάλισαν την παραμονή στην κατηγορία.
 
Οι φάσεις του αγώνα
Η Ροδόπη 87 μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας από το πρώτο λεπτό έχονυτας την πρώτη καλή στιγμή στο 2΄όταν μετά από κόρνερ της Σωκράτους η μπάλα πέρασε από τις αμυντικούς του Μέντεκα στρώθηκε στη Γιαμπούρη αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 12΄η Περιβολοπούλου εκτέλεσε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή φάουλ το οποίο έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Ψάλτη.
Στο 25΄ από το ύψος της περιοχής και μετά από φάση διαρκείας η Ιωαννίδου έπιασε ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι να χτυπάει ακριβώς στην γραμμή της εστίας  και να απομακρύνεται στην συνέχεια από τις αμυντικούς του Μέντεκα.
Σε αυτήν την φάση οι γηπεδούχες διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας  της Ψάλτη.
Στο 33΄ η Σωκράτους από δεξιά  πέρασε στην Ιωαννίδου στην μεγάλη περιοχή η οποία  έκανε το πρώτο σουτ για να διώξει η Ψάλτη και στην επαναφορά έκανε την σέντρα σουτ με την Πατεράκη να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καθώς την πρόλαβε  η Ψάλτη που μπλόκαρε.
 
Ίδια ήταν η εικόνα του παιχνιδιού και στο Β΄ημιχρονο με την Ροδόπη να απειλεί στο 46΄ όταν από δεξιά η Σωκράτους έβγαλε  την σέντρα προ της Πατεράκη  αλλά η Ψάλτη τις πήρε την μπουκιά από το στόμα αποσοβώντας ένα σίγουρο γκολ.
Στο 49΄η Περιβολοπούλου έβγαλε ωραία κάθετη στην Πατεράκη η οποία τετ α τετ με την Ψάλτη έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 54΄η Περιβολοπούλου από αριστερά έβγαλε την σέντρα η Πατεράκη έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε η Ψάλτη την μπάλα.
Στο 55΄από δεξιά η Πατεράκη έβγαλε την σέντρα η Ιωαννίδου εξ επαφής έπιασε την κεφαλιά ψαράκι αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 77΄ η Σωκράτους εκτέλεσε κόρνερ η Περιβολοπούλου εξ επαφής την κεφαλιά για να διώξει σωτήρια η τερματοφύλακας Ψάλτη σε νέο κόρνερ.
Στο 83΄ η Περιβολοπούλου εκτέλεσε απευθείας  φάουλ  που έφυγε  άουτ.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ροδόπη 87 (Περιβολοπούλου) : Βαδάση, Κουφού, Σωκράτους, Μαυροπούλου, Γιαμπούρη, Γεωργοπούλου, Ιωαννίδου (80’ Ψαρίδου), Πατεράκη, Ζαχαριά, Αδάμου (75’ Κακόψητου), Περιβολοπούλου.
 
Μέντεκας Καλαμαριάς (Σολοπότιας) : Ψάλτη, Βαλλιέρου, Τερεζάκη (55’ Φλώρου), Κλεπουνσιώτου, Μακρή, Στυλιανίδη, Κυριακοπούλου, Μήτσου, Κάκο, Γύραλλη, Τσάρου.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της εξ αναβολής 10ης αγωνιστικής:
Βασίλισσα Θράκης – Μαγνησιακός 1-1
Πανσερραϊκή – Προοδευτική Περάματος 0-1
Πιερίδες Μούσες – Τρίκαλα 2011 0-5
Ροδόπη 87 – Μέντεκας Καλαμαριάς 0-0
Ρεπό: Βόλος 2004
 
Η Βαθμολογία
1. Τρίκαλα  2011 – 33
2. Βόλος 2004 – 25
3. Πανσερραϊκή  – 19
4. Βασίλισσα Θράκης   – 17
5. Προοδευτική Περάματος   – 15
6. Μαγνησιακός  – 10
7. Ροδόπη ’87  – 9
8. Μέντεκας Καλαμαριάς   – 6
9. Πιερίδες Μούσες –  2

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.