Βραδια οπερας στο Δημοτικο Θεατρο Αλεξανδρουπολης

Το Σάββατο 11 Μαρτίου με Λα Τραβιάτα του Verdi σε απευθείας σύνδεση με τη ΜΕΤ

Μια ακόμα εκλεκτή βραδιά όπερας στην Αλεξανδρούπολη σε απευθείας μετάδοση από τη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης! Αυτή τη φορά το κοινό της Θράκης θα έχει την τύχη να απολαύσει την πασίγνωστη όπερα Λα Τραβιάτα  του Giuseppe Verdi.
 
Η Sonya Yoncheva φέρνει την περίφημη ερμηνεία της καταδικασμένης εταίρας Βιολέτα Βαλερύ στο κοινό της Met: Live in HD για πρώτη φορά, απέναντι στον ανερχόμενο τενόρο Michael Fabiano στον ρόλο του εραστή της, του Αλφρέντο. Ο Thomas Hampson ερμηνεύει έναν από τους πιο φημισμένους του ρόλους στη Met, τον Τζιόρτζιο Ζερμόν, τον κατηγορηματικά αντίθετο πατέρα του Αλφρέντο, σε μια επανάληψη της σκηνοθεσίας του Willy Decker υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Όπερας του Σαν Φρανσίσκο, Nicola Luisotti.
 
Η μετάδοση γίνεται με την υποστήριξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ ταυτόχρονα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σε άλλες 15 πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Η προβολή θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 11 Μαρτίου, με ώρα έναρξης 19:55. Η παράσταση, που μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο, συνοδεύεται από υπότιτλους στα Ελληνικά και Αγγλικά. Η διάρκεια της είναι 2 ώρες και 33 λεπτά, στην οποία περιλαμβάνεται και ένα διάλειμμα 30 λεπτών.
 
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, άνεργους, σπουδαστές και εργαζόμενους σε Ωδεία και για τα μέλη της ΚΛΑ, και 15 ευρώ για όλους τους άλλους και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν στο Δημοτικό Θέατρο από τις 19:00 την ημέρα της παράστασης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.