Εξαιρετικη πρωτοβουλια η βραβευση γυναικων της ΠΑΜΘ με διακεκριμενη προσωπικοτητα

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης να βραβεύσει διακεκριμένες γυναίκες του σήμερα στους τομείς των γραμμάτων, του πολιτισμού, της τέχνης και του αθλητισμού.
 
Σπουδαία τιμή  για την κοινωνία της ΠΑΜΘ αποτελεί εξάλλου η βράβευση των δεκαοχτώ γυναικών κάθε μία εκ των οποίων είναι από μόνη της ένας κόσμος.
 
Μια και το έργο οφείλει να επαινείται, και τα υποδείγματα βίου που προτείνονται από την πλευρά της πολιτικής να  έχουν σαφές στίγμα.
 
Σαφές στίγμα για να λειτουργούν ως υπόδειγμα βίου σε μια κοινωνία που θέλει να είναι υγιής εξ ου και προτάσσει το έργο, που  δεν έχει καμία σχέση με τα προβαλλόμενα από αλλού πρότυπα εύκολης σταδιοδρομίας και πολύ ευκολότερου πλουτισμού. Με τα πρότυπα δηλαδή διαγωνισμών ταλέντων, μόντελιγκ, και τα μοντέλα αναγνωρισιμότητας που καταδέχονται και τηλεπαιγνίδια ακόμη τύπου Survivor…
 
Υπερήφανη ως γυναίκα γι’ αυτό το σμάρι των υπέροχων γυναικών που καμαρώσαμε χθες και θα συνεχίσουμε να καμαρώνουμε… Μέσω του έργου του νοός και των χειρών τους…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.