Δυο οι τιμητικες διακρισεις της Ροδοπης στα βραβεια εργων Ευποιιας των Ροταριανων Ομιλων Θεσσαλονικης

Η Νατάσα Λιβεριάδου για το έργο της στον Σύλλογο «Άγιοι Θεόδωροι» και η Άρτεμις Τσολάκη για την εθελοντική δράση Κομοτηναίων «Ο Άη Βασίλης άργησε μία μέρα»

Αποδεκτές έγιναν οι προτάσεις των δύο Ροταριανών Ομίλων Κομοτηνής για τα φετινά βραβεία έργων Ευποιΐας που πραγματοποιούν κάθε χρόνο οι Ροταριανοί Όμιλοι Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τόσο η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ, αυτή τη φορά βέβαια ως πρόεδρος του Συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι» κ. Νατάσα Λιβεριάδου, όσο και η επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής της εθελοντικής δράσης Κομοτηναίων «Ο Άη Βασίλης άργησε μία μέρα» κ. Άρτεμις Τσολάκη, να βραβευτούν κατά τη διάρκεια της 65ης τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, 12 Μαρτίου. 
 
Οι δύο συμπολίτισσές μας βραβεύτηκαν με έπαινο και μετάλλιο για το έως τώρα έργο τους, με την κ. Λιβεριάδου μάλιστα να παραλαμβάνει το βραβείο της δια χειρός της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία ήταν και η κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης με θέμα τα άτομα με αναπηρία. 

Νατάσα Λιβεριάδου «Το βραβείο αυτό ανήκει στον Σύλλογο και θα τοποθετηθεί στη καινούργια στέγη» 

Ιδιαίτερα συγκινημένη η κ. Λιβεριάδου χαρακτήρισε ως εξόχως τιμητική την βράβευση αυτή, τονίζοντας ότι «το βραβείο αυτό είναι βραβείο του Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων». Η ίδια μάλιστα τόνισε πως θα τοποθετηθεί στη νέα στέγη του Συλλόγου, η κεντρική μονάδα της οποία μετά από πολύχρονη προσπάθεια ολοκληρώνεται, κάνοντας λόγο για την πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής. 

Άρτεμις Τσολάκη «Η διάκριση αυτή, βραβείο όλης της Κομοτηνής» 

Μιλώντας στον «ΠτΘ» για τη διάκρισή της αυτή η κ. Άρτεμις Τσολάκη ευχαρίστησε τον Ροταριανό Όμιλο Κομοτηνής για την τιμητική, όπως την χαρακτήρισε, πρότασή τους, ενώ αφιέρωσε το βραβείο αυτό στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας που κάθε χρόνο κάνει τον «αργοπορημένο» Αη Βασίλη πιο δυνατό.
 
«Στο πρόσωπό μου τιμάται η προσπάθεια όλης της πόλης και όλων όσων στο πέρασμα των πέντε αυτών χρόνων υλοποίησης της δράσης συνδράμουν τα μέγιστα για την επιτυχή υλοποίησή της» τόνισε η ίδια χαρακτηριστικά.
 
Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η Χορωδία και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης, καθώς και οι σολίστες Φίλιππος Μοδινός (Τενόρος), Κασσάνδρα Δημοπούλου-Μοδινού (Μέτζο σοπράνο) και Κατερίνα Μακρή (Σοπράνο). 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.