Ο πιο διασημος συγγραφεας του κοσμου, Τζερονιμο Στιλτον, ερχεται στην Κομοτηνη

Την Παρασκευή για την νέα σειρά βιβλίων του με τίτλο «Ποντικίνγκ»

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης και οι Εκδόσεις Κέδρος προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τον πιο διάσημο συγγραφέα του κόσμου, τον Τζερόνιμο Στίλτον την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 5:00 το απόγευμα στην Λέσχη Κομοτηναίων όπου θα παρουσιάσει τη νέα σειρά βιβλίων του, με τίτλο «Ποντικίνγκ»!

Όπως σημειώνει ο συγγραφέας για την παρουσίαση της Κομοτηνής «θα ταξιδέψουμε μαζί στον μακρινό και παγωμένο Βορρά για να αντιμετωπίσουμε τους τρομερούς γίγαντες δράκους, θα παίξουμε ένα υπέροχο ποντικοπαιχνίδι και 2 τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν από ένα βιβλίο μου! Θα περάσουμε φανταστικά! Σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον!» 

Ο Τζερόνιμο Στίλτον…  

Ο Τζερόνιμο Στίλτον γεννήθηκε στην Ποντικούπολη της Ποντικονήσου και σπούδασε Ποντικολογία και Φιλολογία των Τρωκτικών, καθώς και Συγκριτική Αρχαιοποντικολογία. Διευθύνει την Ηχώ των Τρωκτικών, την πιο διάσημη εφημερίδα της Ποντικονήσου. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 45 γλώσσες και έχουν πουλήσει 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως! 

…και το «Ποντικινγκ» 

Στο μακρινό Βορρά, σε ένα μυστηριώδες αρχιπέλαγος, ζει ένας λαός τρωκτικών που δε φοβάται τίποτα, εκτός από τους δράκους… Οι Ποντίκινγκ! Είναι όλοι ψηλοί, γεροδεμένοι και θαρραλέοι, όλοι εκτός από τον Τζερόνιμορντ. Αυτός είναι ο διανοούμενος του χωριού και το όνειρό του είναι να καταφέρει να κερδίσει ένα κράνος των Ποντίκινγκ και… την καρδιά της όμορφης Τουρφίνας!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.