Η ωρα της αληθειας για τα εργα του TAP

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ θα συζητηθούν τα έργα που θα χρηματοδοτήσει η κοινοπραξία στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης

Η τελική μορφή που θα πάρει το σχέδιο της Περιφέρειας ΑΜΘ για το πρόγραμμα έργων που θα χρηματοδοτήσει η κοινοπραξία που κατασκευάζει τον αγωγό TAP στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης αναμένεται να συζητηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ.

Της εισήγησης αυτής έχουν προηγηθεί συναντήσεις του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου τόσο με τους εμπλεκόμενους Δημάρχους,  όσο και με επικεφαλείς των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, ώστε να υπάρξει μια καλύτερη προετοιμασία για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο όμως αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμη.
 
Πάντως να σημειωθεί πως οι προτάσεις που θα κατατεθούν δεν περιέχουν μόνο έργα, αλλά και παροχή εξοπλισμού στους τομείς της Υγείας, του Περιβάλλοντος, της Πολιτικής Προστασίας και του Πολιτισμού, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα θα δοθεί  στον τομέα της Αγροτικής Οικονομίας. Κοινό στοιχείο όλων πάντως αναμένεται να είναι η ολοκλήρωση τους εντός τριών ετών, όταν και αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του αγωγού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.