Ηλιολουστη Παρελαση στην Κομοτηνη (+Gallery)

Με έναν υπέροχο ήλιο να ζεσταίνει τις καρδιές πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κομοτηνή

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Κομοτηνή, με σχολεία, συλλόγους και τον στρατό να παρελαύνουν στους δρόμους της πόλης, μπροστά από πολλούς Κομοτηναίους που εκμεταλλεύτηκαν την υπέροχη μέρα για να παρακολουθήσουν την παρέλαση.

Την παράσταση έκλεψαν, πριν από την παρέλαση, το κοινό και τα παιδιά που συγκεντρώθηκαν για να την παρακολουθήσουν.
 
Η παρέλαση ξεκίνησε με τους συλλόγους της Κομοτηνής, που για ακόμα μια φορά έδωσαν χρώμα και κέρδισαν τις εντυπώσεις.


 

Στη συνέχεια τα σχολεία της πόλης έδειξαν για ακόμα μια φορά πως το μέλλον της περιοχής διαγράφεται λαμπρό.


 

Όπως πάντα η παρέλαση έκλεισε με τις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής, που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής «Το ανδρείο φρόνημα και η Ελληνική αξιοπρέπεια να είναι αυτά τα οποία θα κυριαρχούν στη ζωή μας» 

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων ευχήθηκε σε όλους τους Έλληνες που γιορτάζουν, από τη Θράκη και από την Κομοτηνή, όπου χτυπά η καρδιά της Ελλάδος, στέλνοντας εγκάρδιους χαιρετισμούς στους απανταχού Έλληνες, εντός και εκτός της χώρας, ευχόμενος «το ανδρείο φρόνημα και η Ελληνική αξιοπρέπεια να είναι αυτά τα οποία θα κυριαρχούν στη ζωή μας και η Ελλάδα μας θα γίνεται σημείο αναφοράς για όλους μας. Η Παναγία να είναι βοήθειά μας». 

Μουσταφά Μουσταφά «Η σημερινή ημέρα, ευκαιρία για να αντλήσουμε κουράγιο δύναμη και διδάγματα από την ιστορία μας» 

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μουσταφά Μουσταφά ευχήθηκε χρόνια πολλά στον απανταχού ελληνισμό, σημειώνοντας πως «η σημερινή ημέρα είναι ευκαιρία για να αντλήσουμε κουράγιο, δύναμη και διδάγματα από την ιστορία μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα σημερινά προβλήματα». «Σήμερα χαρήκαμε τη νεολαία μας, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τις ζωντανές δυνάμεις του τόπου μας, τις ένοπλες δυνάμεις που μας κάνουν να είμαστε πιο αισιόδοξοι για μία καλύτερη πορεία σε αυτούς του δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που περνάμε ως χώρα» σημείωσε. 

Χρήστος Μέτιος «Διπλό και συμβολικό το μήνυμα της ημέρας, για την αναγέννηση και την προοπτική της χώρας και τις ευθύνες μας» 

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος τόνισε πως η ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας, στέλνουν ένα διπλό συμβολικό μήνυμα, για την αναγέννηση και την προοπτική της χώρας και τις ευθύνες μας. «Την ημέρα αυτή οφείλουμε όλοι να φέρουμε στην μνήμη μας και να αποτίνουμε φόρο τιμής σε όλους όσους αγωνίστηκαν ηρωικά και σε όσους έπεσαν για την ελευθερία» σημείωσε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.