Βιστωνιδα Κοπτερου – ΑΠΣ Δοκος 1-0 (+Gallery)

Νίκη ουσίας για το Κοπτερό

Πολύτιμη νίκη που την έφερε ακόμη πιο κοντά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πέτυχε η Βιστωνίδα Κοπτερού απέναντι στον Δοκό με 1-0 στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. 
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο  με του γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Ραμαδάν στο 23ο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος , είχαν μοναδική ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια όταν στο 30' ο Χασάν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι έπειτα από κόντρα και στους αμυντικούς του Κοπτερού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Δοκού έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές στα πρώτα 28 λεπτά του αγώνα.
 
Οι φάσεις του αγώνα
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και λίγο έλειψαν να ανοίξουν το σκορ στο 13' όταν από λάθος γύρισμα του Σαλή ο Αχμέτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 17΄ και πάλι ο Δοκός έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Αχμέτ πέρασε ψηλά άουτ.   Η ομάδα της Βιστωνίδας απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Χασάν στο 22ο λεπτό με πολύ ωραία προσωπική ενέργεια του Σ.Ραμαδάν που αφού πέρασε δύο αντιπάλους του σούταρε αλλά δε βρήκε στόχο.
Το παιχνίδι είχε αποκτήσει ωραίο ρυθμό και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κουρού για τον Δοκό θα πασάρει στον Μ.Χασάν ,ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα “πιάσει'' ένα όμορφο σουτ ,όμως η μπάλα δεν θα του κάνει το χατίρι και θα περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του πορτιέρο του Δοκού.
Τον γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους έλυσε στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ραμαδάν έπειτα από όμορφη προσπάθεια και ασίστ του Γιαλλουρίδη.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν νωχελικά και η πρώτη ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 62' για τον Δοκό όταν έπειτα από ωραία σέντρα του Μεμέτ από τα αριστερά ο Παλαμάν Ζεννούρ  με ένα περίτεχνο τακουνάκι έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 76' μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Ραμαδάν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χασάν που μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 78ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Δοκού πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα  όταν έπειτα από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Γιαλλουρίδη απομάκρυνε την μπάλα με τα πόδια προτού αυτή καταλήξει στα δίχτυα.
Στο 86' οι φιλοξενούμενοι  άγγιξαν  την ισοφάριση  αλλά το πολύ δυνατό σουτ του Κουρου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καλέντζη.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Βιστωνίδα Κοπτερού: Καλεντζη, Χ.Τομπά ,Μπαρδί ,Κιαμήλ, Σαλή, Χισήν, Σ.Ραμαδάν, Νταμοτσίδης, Γιαλλουρίδης, Ζερήφ, Τομπά (53' Μουσταφά)
Α.Π.Σ Δοκός: Χασάν, Σουλεϊμάν , Σεμερτζή Χασάν (28' Mουσταφά), Κουρτ, Μεμέτ, Μεμέτ Αλή, Χ.Μεμέτ, Παλαμάν Ζεννούρ , Κουρού ,Χασάν Μ.,Νιζάν.
Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.