Προσληψη γιατρου για τη ΜΕΘ του Σισμανογλειου απο το ΚΕΕΛΠΝΟ

Μέχρι τις 31 Μαρτίου οι αιτήσεις

Την πρόσληψη 41 ατόμων κατηγορίας ΠΕ Ιατρών και 177 ατόμων κατηγορίας ΠΕ,ΤΕ και ΔΕ Νοσηλευτών ανακοίνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ για την πλήρωση προσωπικού σε ΜΕΘ λόγω επείγουσας ανάγκης προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Από την εν λόγω προκήρυξη προβλέπεται η πλήρωση των εξής θέσεων για τα νοσοκομεία της ΑΜΘ:
 

ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης ΜΕΝΝ 3 άτομα κατηγορίας ΠΕ Ιατρών
ΓΝ Κομοτηνής ΜΕΘ 1 άτομο κατηγορίας ΠΕ Ιατρών
ΓΝ Ξάνθης ΜΕΘ 1 άτομο κατηγορίας ΠΕ Ιατρών
ΓΝ Δράμας ΜΕΘ 1 άτομο κατηγορίας ΠΕ Ιατρών

 
Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο ετών.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αγράφων 3-5 Μαρούσι Τ.Κ. 15123.
 
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει στις 31 Μαρτίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00.
 
Info
Συμπληρωματικές ή/και διευκρινιστικές πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο Διοικητικού Συντονισμού στον αριθμό 2105212854 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9.00-14.00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.