21η Αγωνιστικη Α΄κατηγοριας ΕΠΣ Θρακης

Με τη Δόξα Σώστη εκτός ο πρωτοπόρος Μέγας· τον Ορφέα Ξυλαγανής υποδέχεται ο διώκτης ΠΑΟΚ

Σήμερα Τετάρτη θα διεξαχθεί η εμβόλιμη 21η αγωνιστική της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης που περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.
 
Ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου μετά την απώλεια του κυπέλλου επικεντρώνεται  πλέον στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και  την άνοδο στην Γ΄εθνική. Η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την πάντα μάχιμη και επικίνδυνη Δόξα Σώστη.
 
Ο δεύτερος στη βαθμολογία και κυπελλούχος πλέον ΠΑΟ Κοσμίου με ανεβασμένη ψυχολογία θα υποδεχτεί στο γήπεδο του τον Ορφέα Ξυλαγανής. Πρόκειται για πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δύο ομάδες να καίγονται για τους τρεις βαθμούς. Οι μεν γηπεδούχοι για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και να μην χάσουν   άλλο πολύτιμο έδαφος. Ο δε Ορφέας  Ξυλαγανής γιατί μπορεί να βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ωστόσο με ήττα μπορεί να βρεθεί και στην  έβδομη θέση, εάν κερδίσει ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, ενώ η Γρατινή  ήδη έχει πάρει τρείς βαθμούς καθώς παίζει με την Ένωση Ασωμάτων που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
 
Εξίσου σημαντικό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στους Αγίους Θεοδώρους όπου ο γηπεδούχος Σπάρτακος θα αντιμετωπίσει την τρίτη του βαθμολογικού πίνακα Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.  Ο Σπάρτακος που είναι αήττητος για τρείς αγωνιστικές θέλει οπωσδήποτε τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στην εξάδα  και ταυτόχρονα ήττα της Ξυλαγανής για βρεθεί αυτός στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Δόξα προέρχεται από ατυχές αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Ορφέα Ξυλαγανής, και θέλει αυτή την νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά τίτλου.
 
Με στόχο να επιστρέψει μετά από τρείς αγωνιστικές στις νίκες θα αγωνιστεί η Ελπίδα Σαπών απέναντι στον Ορφέα Στρύμης εκτός έδρας. Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου προέρχεται από ισοπαλία το προηγούμενο Σάββατο 1-1 με τον ΠΑΟ Κοσμίου και θέλει οπωσδήποτε τους τρείς βαθμούς καθώς βρίσκεται 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή.
 
Στο γήπεδο των Σαπών ο γηπεδούχος Ηρακλής θα  παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον αστέρα Αιγείρου που προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα  και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής 

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων    – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Ρόιδος, Χαρίτσης, Καρακασίδης
Ηρακλής Σαπών  – Αστέρας Αιγείρου: Γκράνας, Χαμαλίδης, Ντοσίδης
Π.Α.Ο.  Κοσμίου – Ορφέας Ξυλαγανής: Παπαγεωργίου, Γιασάρης, Μπαλάφας  
Δόξα Σώστη   – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Κουμπαράκης, Γκιόσης, Δανδανίδης
Ορφέας Στρύμης  – Ελπίδα Σαπών: Χούσκογλου, Κοτσαρίδης, Ζηλούδης
Δόξα Γρατινής – Ένωση Ασωμάτων: 3-0 (α.α.)   

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.