Μητροπολη και συλλογοι της Ροδοπης δωρισαν στο Σισμανογλειο λευκα ειδη

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου επισκέφτηκαν τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» κ. Γιώργο Φιλιππίδη μέλη του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας και Αλληλοστήριξης  Αρριανών και προσέφεραν στο Νοσοκομείο το ποσό των 500 ευρώ για αγορά λευκών ειδών. Τις γυναίκες του Συλλόγου συνόδευε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας κ. Αχμέτ Ιμπραήμ.
 
Την ίδια ημέρα τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής επισκέφτηκαν μέλη του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Π.Ε. Ροδόπης και προσέφεραν επίσης λευκά είδη για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.
 

Το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, συνοδεία ιερέων της Μητροπόλεως, επισκέφτηκαν το γραφείο του Διοικητή του Γ.Ν. Κομοτηνής προσφέροντας 70 σεντόνια και μαξιλαροθήκες για τις ανάγκες του Γ.Ν. Κομοτηνής.
 
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ο Διοικητής Γ. Φιλιππίδης ευχαρίστησε όλους τους δωρητές για την εθελοντική και συντονισμένη προσφορά τους προς το Γ.Ν. Κομοτηνής και ευχήθηκε να συνεχιστεί και στο μέλλον η πολύ καλή συνεργασία των Συλλόγων και της Ι. Μητροπόλεως με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, προς όφελος πρωτίστως των ασθενών του Νοσοκομείου Κομοτηνής και της Τοπικής Κοινωνίας.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.