Κινεζικο Survivor ερχεται στη Μαρωνεια

Στην Αμφικτιονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων του Ηλία Ψινάκη ανήκει η ιδέα για την πραγματοποίηση του δημοφιλούς reality στην περιοχή της Αρχαίας Μαρώνειας

Όσοι περνούν από την περιοχή της Μαρώνειας το τελευταίο διάστημα, μπορεί να έχουν προσέξει κάποιους Κινέζους, που είτε με αυτοκίνητο είτε με τα πόδια, γυρίζουν στην περιοχή.
 
Πολλοί απέδωσαν τις επισκέψεις αυτές σε επενδυτικό ενδιαφέρον ή τη δημιουργία νέου ξενοδοχείου, όμως τελικά όπως αποκαλύπτεται, η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική, και θα σημάνει τη διαφήμιση της περιοχής ανά τον κόσμο.
 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Αμφικτιονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων, πρόεδρος της οποίας είναι ο Ηλίας Ψινάκης, βλέποντας τη δημοφιλία του Survivor και την έμμεση διαφήμιση που γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και το παράδειγμα των Νορβηγών που πραγματοποίησαν το Survivor τους στην Μεσσηνία, σε συνεργασία με το Δήμο Μαρωνείας Σαπών προσκάλεσε μεγάλη κινέζικη τηλεοπτική εταιρεία παραγωγής στην περιοχή.
 
Στελέχη της εταιρείας φέρεται να έχουν εντοπίσει την περιοχή στην οποία θα κατασκηνώσουν οι Κινέζοι «ναυαγοί», και έτσι του χρόνου την άνοιξη η περιοχή, μετά τις κατάλληλες προετοιμασίες, αναμένεται να πλημμυρίσει από στελέχη και παραγωγούς του κινέζικου Survivor Maroneia.
 
Γυρίσματα μάλιστα αναμένεται να γίνουν τόσο στο Αρχαίο Θέατρο της Μαρώνειας, όσο και σε άλλα σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στην περιοχή, με πηγές να μην αποκλείουν την περίπτωση κάποιες δοκιμασίες να πραγματοποιηθούν και στο σπήλαιο του Κύκλωπα.
 
Η όλη προσπάθεια θεωρείται ως μια πρώτης τάξης διαφήμιση για την περιοχή, σε μια εκπομπή που όλοι θεωρούν πως θα έχει τεράστια επιτυχία μιας και έρευνες κοινού έχουν δείξει πως οι Κινέζοι τηλεθεατές ενδιαφέρονται ιδιαίτερα να γνωρίσουν την «άγνωστη» Ελλάδα.
 
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του που η συμμαχία με την Αμφικτυονία έφερε αποτελέσματα, σημειώνοντας πως «η πραγματοποίηση του Survivor στη Μαρώνεια θα προσελκύσει ενδιαφέρον όχι μόνο από την Κίνα αλλά και από όλη την Άπω Ανατολή, και ελπίζουμε πως θα έχει συνέχεια».
 
Να σημειωθεί πως η Αμφικτυονία σε συνεργασία με τις Κινεζικές αρχές ετοιμάζουν και άλλες δράσεις προώθησης τόσο στην περιοχή μας όσο και σε γειτονικές πόλεις- μέλη της Αμφικτυονίας, ελπίζοντας να φέρουν ένα κομμάτι της Ελλάδας στην τεράστια αγορά της Κίνας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.