Bazaar για τη στηριξη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κομοτηνης

Με δημιουργίες των παιδιών που φοιτούν σε αυτό

Ξεκίνησε την Τρίτη 4 Απριλίου το πασχαλινό του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κομοτηνής στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής, μέσα από το οποίο θα συγκεντρωθούν έσοδα για τις ανάγκες των παιδιών και του σχολείου.
 

Το bazaar, το οποίο συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη, περιλάμβανε λαμπάδες και λικέρ φράουλας που έφτιαξαν τα παιδιά του σχολείου, αλλά και λουλούδια που καλλιέργησαν στο θερμοκήπιο που λειτουργεί στο χώρο.
 
Όπως σημείωσε η κ. Ελισάβετ Σάτκα, φιλόλογος στο σχολείο, σκοπός του bazaar είναι πρωτίστως τα παιδιά να βγουν προς τα έξω, στην κοινωνία, να γνωρίσουν πως γίνονται οι αγοραπωλησίες, αλλά και οι συμπολίτες μας να έρθουν σε επαφή με αυτά, και να κατανοήσουν ότι, μπορούν να κυκλοφορήσουν αλλά και να επικοινωνήσουν.
 

Το σχολείο βέβαια έχει αρκετές ελλείψεις, κυρίως στο κτιριακό μιας και έχει λίγους χώρους, αλλά και ελλείψεις σε διδακτικό υλικό. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει προσπάθειες να δημιουργηθεί μια αίθουσα αυτισμού, χωρίς όμως προς το παρόν επιτυχία.
 
Ευτυχώς υπάρχει ικανός αριθμός προσωπικού, που φτάνει τα 20 άτομα, παρόλο που χρειάζονται επιπλέον νοσηλεύτρια, λογοθεραπευτή και ψυχολόγο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.