Ακροαση του Κρατικου Θεατρου Βορειου Ελλαδος για επαγγελματιες ηθοποιους

Για την παράσταση «Ρωσική Επανάσταση» που θα ανέβει στο Βασιλικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις

Την ακρόαση επαγγελματιών ηθοποιών για το έργο «Ρωσική Επανάσταση»  που θα ανέβει στο Βασιλικό Θεατρο, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις, κατά την χειμερινή περίοδο 2017-2018, ανακοίνωσε το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
 
Συγκεκριμένα όσοι επαγγελματίες ηθοποιοί, γυναίκες και άντρες έως 45 ετών, ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος θα πρέπει να αποστείλουν έως τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected], βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία, με την ένδειξη στο ΘΕΜΑ «Ρωσική Επανάσταση», ενώ η ανοιχτή ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7 και 8 Μαϊου.
 
Όσοι/όσες θα επιλεγούν από τον σκηνοθέτη, βάση του βιογραφικού τους,  το οποίο  θα έχει κατατεθεί εντός της προθεσμίας, θα ενημερωθούν σχετικά με την ημερομηνία και ώρα της συμμετοχής τους στην ακρόαση αποκλειστικά μέσω e-mail.  
 
Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για την ακρόαση, οι οποίοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι αναγνωρισμένης από το κράτος Δραματικής σχολής ή απόφοιτοι Πανεπιστημιακών τμημάτων Θεάτρου του κύκλου μαθημάτων υποκριτικής και έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 200 ημερομίσθια με την ειδικότητα του ηθοποιού,  καλούνται να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.