Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Colossal» και «Αδίστακτοι» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Τρείς νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού για αυτή την εβδομάδα στo Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για την κωμωδία Colassal σε σκηνοθεσία του Νάτσο Βιγκαλόντο, την αστυνομική περιπέτεια «Αδίστακτοι» με τους Σάμι Μπουαζιλά, Γιουσέφ Χατζί, Γκιγιόμ Γκουί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και την ταινία κινουμένων σχεδίων «Αρχηγός από κούνια».
 
Παράλληλα συνεχίζουν να προβάλλονται και αυτή την εβδομάδα η ταινία τρόμου «Το δέλεαρ του διαβόλου» σε σκηνοθεσία του Σον Μπερν, η πολυαναμενόμενη, για τους λάτρεις του είδους, μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του ομώνυμου ιαπωνικού manga  Ghost In The Shell  (Το φάντασμα στο κέλυφος) με τους Σκάρλετ Τζοχάνσον, Ζιλιέτ Μπινός, Τακέσι Κιτάνο, Πιλού Άσμπεκ, Μάιλκ Κάρμεν Πιτ στο καστ της ταινίας, αλλά και τα επίσης διάσημα στρουμφάκια που επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη σε μια φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή μόνο σε κινούμενα σχέδια πλέον.
 
Επίσης συνεχίζονται οι προβολές για την περιπέτεια φαντασίας Power Rangers και τη σύγχρονη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του γνωστού παραμυθιού «Η πεντάμορφη και το τέρας».
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:
 

Αρχηγός από κούνια

Ο 7χρονος Τιμ περνάει ζωή χαρισάμενη, τρισευτυχισμένος με τους γονείς του. Όταν όμως καταφθάνει στο σπίτι τους με ταξί ένα μωρό, φορώντας κοστούμι και κουβαλώντας χαρτοφύλακα, όλος ο κόσμος του Τιμ ανατρέπεται. Σύντομα, ο αδελφικός ανταγωνισμός παραμερίζεται αναγκαστικά όταν ο τελευταίος ανακαλύπτει ότι ο μικρός αδελφός του είναι στη πραγματικότητα ένας κατάσκοπος σε μια μυστική κρυφή αποστολή και ότι μόνο αυτός μπορεί να τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα. 

Colossal

Η Γκλόρια είναι πρώτη στα πάρτι, πίνει κατά κόρον και δεν σκέφτεται ποτέ συνέπειες. Μέχρι που ο φίλος της δεν αντέχει πια τη συμπεριφορά της και την πετάει έξω. Άνεργη και δίχως στέγη, η Γκλόρια επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε και αναθερμαίνει την παιδική της φιλία με τον Όσκαρ, ο οποίος τώρα διευθύνει το μπαρ του πατέρα του. Αλλά οι παλιές της συνήθειες δεν έχουν κοπεί και το ποτό έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Και τότε είναι που στην τηλεόραση εμφανίζεται το μεγάλο νέο, που αφορά ένα τεράστιο τέρας που έχει πανικοβάλει τη Σεούλ. Μα η Γκλόρια αισθάνεται έναν ασυνήθιστο δεσμό με το τέρας και της μένει να ανακαλύψει πώς ο μικρός της κόσμος συνδέεται με κάτι που έμοιαζε ως χθες με ταινία επιστημονικής φαντασίας. 

Αδίστακτοι

Ο Γιανί, ο Ερίκ, ο Νασέρ και ο Φρανκ είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα ληστών σε ολόκληρη την περιφέρεια του Παρισιού. Ανάμεσα σε κάθε χτύπημα, ο καθένας από αυτούς προσπαθεί να διαχειριστεί την οικογενειακή του ζωή, ακροβατώντας μεταξύ παράνοιας, απομόνωσης κι ανησυχίας των συγγενών τους. Όλα αυτά, μέχρι τη στιγμή που ο αδερφός του Γιανί, ο Αμίν, θα κάνει ένα μεγάλο λάθος, που θα αναγκάσει την ομάδα να βρεθεί υπό τη δούλεψη των «βαρόνων» ναρκωτικών της πόλης. Πλέον, η ομάδα δεν έχει να φέρει εις πέρας τις ληστείες τεθωρακισμένων στις οποίες πρωτοστατούσε στο παρελθόν, αλλά την αστραπιαία μεταφορά τόνων ηρωίνης. Σύντομα, ληστές και έμποροι ναρκωτικών θα βρεθούν αντιμέτωποι. 
 

Τα στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό

Ένας μυστηριώδης χάρτης κάνει τη Στρουμφίτα και τους κολλητούς της, Σκουντούφλη, Σπιρτούλη και Προκόπη να ξεκινήσουν μια απίστευτη κούρσα μέσα από το απαγορευμένο δάσος, που είναι γεμάτο με μαγικά πλάσματα, ώστε να βρουν το χαμένο χωριό πριν το καταφέρνει ο κακός μάγος Δρακουμέλ. Αν τα καταφέρουν, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη μυστικού στη στρουμφοϊστορία. 

Το φάντασμα στο κέλυφος

Η Ταγματάρχης είναι ένα μοναδικό στο είδος της υβρίδιο ανθρώπου-σάιμποργκ, μια πολεμική μηχανή που ηγείται της ειδικής ομάδας 9. Αφοσιωμένοι να σταματήσουν κάθε επικίνδυνο εγκληματία ή εξτρεμιστή, η ομάδα 9 αντιμετωπίζει έναν νέο εχθρό, έναν χακερά, του οποίου μοναδικός στόχος είναι να εξαφανίσει από προσώπου γης τα επιτέγματα της Hanka Robotics στη σάιμπερ-τεχνολογία. 

Το δέλεαρ του διαβόλου

Ο Τζέσι, ένας αγωνιζόμενος καλλιτέχνης, η νεαρή σύζυγός του, η Άστριντ, και η κόρη τους Ζόι, αγοράζουν το σπίτι των ονείρων τους, όταν η αξία του τελευταίου πέφτει κατακόρυφα εξαιτίας της σκοτεινής ιστορίας που κουβαλάει. Οι ζωές όλων αρχίζουν να περιπλέκονται, όταν ο Τζέσι γίνεται φερέφωνο της φωνής του σατανά και όταν εμφανίζεται ξαφνικά ο Ρέι, ο ανισόρροπος γιος της οικογένειας που έμενε στο σπίτι πριν, απαιτώντας να επιστρέψει εκεί και παθαίνοντας εμμονή με τη Ζόι. 


Η πεντάμορφη και το τέρας

Η Μπελ είναι μια έξυπνη, όμορφη κι ανεξάρτητη κοπέλα που η μοίρα της τη φέρνει αιχμάλωτη από ένα τέρας σε κάστρο. Παρά τους φόβους της, θα γίνει φίλη με το επιτελείο του κάστρου και θα μάθει να κοιτάει πέρα από το τρομακτικό παρουσιαστικό του τέρατος και τον ζωώδη θυμό του, συνειδητοποιώντας ότι μέσα υπάρχει η ευγενική καρδιά και η ψυχή ενός όμορφου πρίγκιπα. 

Power Rangers

Πέντε συνηθισμένοι μαθητές, ο Ζακ, η Κίμπερλι, ο Μπίλι, η Τρίνι κι ο ηγετικός Τζέισον, πρέπει να μεταλλαχθούν σε κάτι το μοναδικό, όταν μαθαίνουν ότι η μικρή τους πόλη του Έιντζελ Γκροβ, και μαζί ο κόσμος βρίσκονται υπό τη φοβερή απειλή εξωγήινων, υπό την ηγεσία της Ρίτα Ρεπούλζα. Επιλεγμένοι από το πεπρωμένο, οι πέντε ήρωες ανακαλύπτουν ότι είναι οι μόνοι με τη δύναμη να σώσουν τον πλανήτη. Αλλά μπορούν να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους προβλήματα, να γίνουν μία γροθιά και να συνεχίσουν τη βαριά παράδοση των Power Rangers; 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.