Οι ΝASA FUNK την Τριτη στην «Μαρμελαδα»

Οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της εγχώριας funk μουσικής σκηνής

Η απόλυτη μπάντα για disco-funk party της Ελλάδας έρχεται στην Μαρμελάδα Wine Bar. Ο λόγος για τους Θεσσαλονικιούς Nasa Funk, οι οποίοι την προσεχή Τρίτη, 11 Απριλίου, στην πλήρη σύνθεσή τους θα βρίσκονται στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στην «Μαρμελάδα».
 
Οι κ.κ. Γιώργος Perin, Χάρης Καπετανάκης, Αλέκος Παπουλίδης, Κώστας Χασιώτης και Αλέκος Σπανίδης, οι σημαντικότεροι εγχώριοι εκφραστές της Funk,  υπόσχονται μια funk βραδιά μουσικής, με την σφραγίδα της «Μαρμελάδας» και της Bebop Productions.
 

 Ποιοι είναι οι Νasa Funk

Οι NASA FUNK ιδρύθηκαν το 1999 στην Θεσσαλονίκη και μπορούμε να πούμε πως είναι οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι του Funk στην Ελλάδα. Συγκεντρώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά του μουσικού αυτού είδους από την ίδρυσή τους, αρχικά με ελληνικό στίχο πρωτοτύπησαν την περίοδο 2003-2008 παντρεύοντας το hip hop με τη ζωντανή funk μουσική. Χαρακτηριστική ήταν η συνεργασία τους με τους Warriorz σε επίπεδο δισκογραφίας και live εμφανίσεων, με το κομμάτι «μαρτύριο» να ξεχωρίζει και με εμφανίσεις των 9 μουσικών επί σκηνής στα μεγαλύτερα venue της πόλης.
 
 Ακολούθησαν συνεργασίες και live εμφανίσεις με σημαντικούς εκπροσώπους της hip hop σκηνής όπως οι Μικρός Κλέφτης, Βόρεια Αστέρια, Sugahspank, τιγρέ σποράκια.

Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε στα τέλη του 2005 με τίτλο “hippofunkochoerus”. Το καλοκαίρι του 2007 κυκλοφόρησαν ένα maxi single με τίτλο «Ό,τι και να θές», ενώ το καλοκαίρι του 2013 κυκλοφόρησε το δεύτερo CD τους με τίτλο «Αντικειμενικά» από την δική τους “WeFunk! records”. Τον Μάρτιο του 2017 κυκλοφορούν σε συλλογή της Breakbeat Paradise recordings το νέο αγγλόφωνο single τους “Stand Up”. Έχοντας εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα με πάνω από 500 συναυλίες στο ενεργητικό τους, καθιερώθηκαν πλέον ως ένα από τα πιο έμπειρα σχήματα της ανεξάρτητης Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Info:

NASA FUNK Live
Μαρμελάδα Wine Bar
Τρίτη 11 Απριλίου 
Ώρα έναρξης: 20:00
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.