Πρωτη νικη για τους συμβασιουχους καθαριοτητας στους Δημους της Ροδοπης

Το Ειρηνοδικείο Κομοτηνής με προσωρινή διαταγή του αποφάσισε την καταβολή τμήματος των αποδοχών 19 Συμβασιούχων του Δήμου Αρριανών

Την καταβολή τμήματος των αποδοχών 19 συμβασιούχων καθαριότητας του Δήμου Αρριανών, αποφάσισε με προσωρινή διαταγή του το Ειρηνοδικείο Κομοτηνής την Παρασκευή 7 Απριλίου.
 
Οι συμβασιούχοι, όπως και άλλοι συνάδερφοί τους της Ροδόπης,, έχουν προσφύγει στα δικαστήρια με ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας την καταβολή των αποδοχών τους μιας και παρόλο που εργάζονται νόμιμα, και οι Δήμοι υπογράφουν τα εντάλματα πληρωμής, αυτά δεν υπογράφονται από την αρμόδια επίτροπο ώστε να τους καταβληθούν.
 
Την Παρασκευή λοιπόν το Ειρηνοδικείο Κομοτηνής με προσωρινή διαταγή του επεδίκασε τμήμα αποδοχών από πλευράς 19 συμβασιούχων του Δήμου Αρριανών, με την απόφαση να ορίζει ότι 40% των απαιτήσεων τους θα πρέπει να τους καταβληθεί άμεσα, ενώ εκκρεμεί η υπόθεση της προσφυγής τους για το σύνολο των αποδοχών, που θα εκδικαστεί στις αρχές Μαΐου.
 
Μάλιστα στο επόμενο διάστημα αναμένεται η εκδίκαση ανάλογων υποθέσεων που αφορούν τους υπόλοιπους συμβασιούχους της Ροδόπης. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.