Ο Ν. Τσαλικιδης σε Ειδικο Σχολειο και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κομοτηνης

Ενόψει εορτών, επισκέφθηκε τους μαθητές και συζήτησε με το εκπαιδευτικό προσωπικό

Την Πέμπτη 6 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Τσαλικίδης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του Βασιλική, επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κομοτηνής, προκειμένου να ευχηθεί στους μαθητές και το προσωπικό ενόψει της γιορτής του Πάσχα και να γνωρίσει από κοντά τις συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών.
 
Τα παιδιά αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τον κ. Τσαλικίδη ενώ το προσωπικό και οι διευθυντές των σχολείων ανέλυσαν την υπερπροσπάθεια που καταβάλλεται από την πλευρά τους και παράλληλα συζήτησαν μαζί του για τα περιθώρια συνεργασίας, προκειμένου να ενισχυθούν οι δραστηριότητες τους. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν σοκολατένια πασχαλινά δωράκια, παίρνοντας ως αντάλλαγμα πλατιά χαμόγελα.
 

Νίκος Τσαλικίδης
«Ενωμένοι θα εργαστούμε με ζήλο και συνέπεια για τη φροντίδα, εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών του σχολείου»

Μιλώντας στα παιδιά ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Τσαλικίδης, αφού τους ευχήθηκε ενόψει του Πάσχα τόνισε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την διεύθυνση, το διδακτικό, βοηθητικό και γραμματειακό προσωπικό των σχολείων για την υπερπροσπάθεια που καταβάλει καθημερινά. Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρόνια! Ενωμένοι θα εργαστούμε με ζήλο και συνέπεια για τη φροντίδα, εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών του σχολείου. Μέλημά μας είναι αυτό να γίνει μέσα σε υγιείς συνθήκες εκπαίδευσης, σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό σχολικό περιβάλλον. Επιπλέον με χαροποιεί ιδιαίτερα η προσπάθεια εξωστρέφειας, καθώς τα παιδιά του σχολείου προβάλλουν τα επιτεύγματά τους μέσα από τις συμμετοχές τους σε ποικίλες δραστηριότητες, που χρειάζονται την στήριξη όλων μας. Τέλος,  θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες  σε όλους όσους συνεισφέρουν στην ομαλή λειτουργία του σχολείου, κυρίως σε όλο το προσωπικό, το οποίο εργάζεται με επαγγελματισμό και αγάπη προς τα παιδιά, μέσα σε πλαίσια ανοιχτής και εποικοδομητικής συνεργασίας».
 
Εκτός από την αγάπη που έλαβε ο κ. Τσαλικίδης από όλα τα παιδιά, πήρε ως αναμνηστικό δώρο μία γλάστρα από τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κομοτηνής από το θερμοκήπιο, που διατηρούν και φροντίζουν μόνοι τους.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.