Μαρια Βενετιδου, «Επιπλο-Φως-Δωρο» «Αισιοδοξω για το μελλον, γιατι ζουμε σε μια ευλογημενη χωρα»

Ποια είναι η αγαπημένη σας πασχαλινή ανάμνηση;
Μ.Β.:
Η αγαπημένη μου πασχαλινή ανάμνηση, ανήκει στα παλαιότερα χρόνια. Πάσχα ίσον χωριό. Επομένως οι αγαπημένες μου αναμνήσεις αφορούν το Πάσχα στον Πολύανθο, που πέραν της οικογένειας και φίλοι συγκεντρωνόμασταν, ψήναμε, γεμίζαμε το πασχαλινό τραπέζι, αφήναμε τα όποια προβλήματα και άγχη στην άκρη και απλά περνούσαμε όμορφες στιγμές, από αυτές που μένουν.
 
Προσδοκάτε «ανάσταση» στην αγορά;
Μ.Β.:
Η κίνηση στην αγορά σε ό,τι αφορά το φετινό Πάσχα δεν ήταν η αναμενόμενη και προσωπικά δεν αναμένω να αλλάξει κάτι τις τελευταίες ημέρες πριν την Ανάσταση. Ωστόσο είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξη για το μέλλον. Πέραν του ότι ζούμε σε μία ευλογημένη χώρα, στην οποία πιστεύω πολύ, θεωρώ πως το εμπόριο είναι θέμα ψυχολογίας. Ο κόσμος τώρα είναι διστακτικός και μουδιασμένος, αν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση νομίζω ότι ο κόσμος θα αναθαρρήσει. 

Προτάσεις Διακόσμησης 

Το στολίδι του πασχαλινού τραπεζιού είναι οι γεύσεις που αυτό έχει. Άλλωστε μετά την νηστεία, αυτό που αναμένουν όλοι είναι το γεμάτο ελληνικό πασχαλινό τραπέζι. Ωστόσο ένα στεφάνι από λουλούδια θα μπορούσε κάλλιστα να στολίσει το σπιτικό σας.
 

Σε ό,τι αφορά την Άνοιξη και το καλοκαίρι που βρίσκεται σχεδόν έξω από την πόρτα μας η συνταγή είναι μία… χρώμα. Άνοιξη και καλοκαίρι σημαίνει χρώμα, με το μπλε και τις διάφορες αποχρώσεις του να είναι παραδοσιακά ο βασιλιάς της εποχής. Ξεκινήστε από τα λουλούδια. Ένα μπουκέτο λουλούδια μπορεί να αλλάξει όλο τον χώρο και συνδυάστε τα με πολύχρωμα βάζα ή μεγάλες γυάλες γεμισμένες με πολύχρωμες πέτρες και κεριά αλλά και μικρά γλαστράκια που φέτος έχουν την τιμητική τους.
 

Άλλωστε ο ανοιξιάτικος αλλά και ο καλοκαιρινός ουρανός απαιτούν χαλάρωση και ωραίες στιγμές, στο μπαλκόνι – και για όσους τυχερούς στον κήπο – όπου το φως ενός κεριού αλλά και το άρωμά του, είναι ό,τι καλύτερο. Βέβαια τόσο για το μπαλκόνι όσο και για τον κήπο, μόνιμη θέση έχουν αποκτήσει πλέον και τα φανάρια, επιδαπέδια ή κρεμαστά, που ναι μεν αποπνέουν ρομαντισμό, ωστόσο αποτελούν και μία καλόγουστη και οικονομική λύση για να ανανεώσετε το ντεκόρ του εξωτερικού σας χώρου. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.